Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Θλίψη για το θάνατο της Αμαλίας Γιαννακοπούλου

Συλλυπητήρια της ΓΕΑ και ομάδων στο σύζυγό της Θεόδωρο Σταυροθανάση

πενθοςΣυγκίνηση  και θλίψη προκάλεσε στο Αγρίνιο ο θάνατος σε ηλικία 44 ετών της Αμαλίας Γιαννακοπούλου, συζύγου του προπονητή μπάσκετ (της ΓΕΑ σήμερα) Θεόδωρου Σταυροθανάση. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 15:00 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Αγρινίου.

H Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου  απέστειλλε στην οικογένεια Θεοδώρου Σταυροθανάση το ακόλουθο συλληπητήριο τηλεγράφημα : “Το Διοικητικό Συμβούλιο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, συμμετέχοντας στο μεγάλο σας πόνο για το χαμό της προσφιλούς σας συζύγου και μητέρας (Αμαλία), παρακαλεί να δεχθείτε τα θερμά του συλλυπητήρια και αντί για στεφάνι θα καταθέσει στη μνήμη της χρηματικό ποσό σε φιλανθρωπικό ίδρυμα του Αγρινίου”.

Από το σύλλογο ΑΛΦΑ 93 εκδόθηκε η ακόλουθη συλλυπητήρια ανακοίνωση: “Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. οι προπονητές και οι αθλητές του συλλόγου Α.Λ.Φ.Α. 93 εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον προπονητή της ομάδας της Γ.Ε. Αγρινίου , Κο Σταυροθανάση Θεόδωρο για το θάνατο της συζύγου του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει”.

Εξάλλου ο Πρόεδρος και το Δ.Σ.  οι προπονητές και οι αθλητές του Γ.Σ. «Χαρίλαος Τρικούπης» Μεσολογγίου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον προπονητή του φίλου σωματείου Γ.Ε. Αγρινίου , κ. Σταυροθανάση για το θάνατο της συζύγου του.. Παράλληλα το  Δ.Σ.  οι προπονητές και οι αθλητές του Α.Σ. ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ εκφράζουν, όπως ανακοίνωσαν, τα θερμά τους συλλυπητήρια “στον συμπαίκτη, φίλο, συνάδελφο, Θόδωρο Σταυροθανάση”  για το θάνατο της συζύγου του.

AΝAKOINΩΣΗ ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ :

Όλοι η οικογένεια του ΑΟ Αγρινίου, το ΔΣ,το τεχνικό επιτελείο κι οι παίκτες μας,εκφράζουμε τη θλίψη μας για το θάνατο της Αμαλίας. Έκτος από Αθλήτρια και θαμώνας σε σχεδόν όλα τα αθλητικά δρώμενα στο ΔΑΚ, ήταν και σύζυγος του φίλου μας,του μπασκετικου συνοδοιπόρου Θόδωρου Σταυροθαναση. Τα συλλυπητήρια μας στη οικογένεια της. Θα είμαστε δίπλα στην οικογένεια. Αισθανόμαστε ότι χάσαμε ένα δικό μας άνθρωπο! Καλό σου ταξίδι Αμαλία.

Το ΔΣ του ΑΟ Αγρινίου.

Ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού

Το ΔΣ του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ , εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΘΑΝΑΣΗ (προπονητού της ομάδας Μπάσκετ της ΓΕΑ) για τον θάνατο της συζύγου του ΑΜΑΛΙΑΣ Ευχόμαστε ολόψυχα ΚΟΥΡΑΓΙΟ και ΔΥΝΑΜΗ σε όλη την οικογένεια.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ “ΦΙλοι του ΜΠΑσκετ – ΠΗΓΑΣΟΣ”

Το Διοικητικό Συμβούλιο και  οι Προπονητές του Συλλόγου “Φίλοι του Μπάσκετ – ΠΗΓΑΣΟΣ” θα ήθελαν να εκφράσουν τα συλλυπητήρια τους, στον φίλο και συνάδελφο μας Θοδωρή Σταυροθανάση, για το χαμό της συζύγου του Αμαλίας. Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια.
Το Δ.Σ. – οι ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Γιαννης Πισιος

    Καλο ταξιδι Αμαλια κουραγιο και δυναμη Θεοδωρε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.