Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Θρήνος στην ορεινή Ναυπακτία για τον 48χρονο αυτόχειρα

αγχονηΘρήνο προκάλεσε σε όλη την Ορεινή Ναυπακτία και ιδιαίτερα στον τέως Δήμο Πλατάνου η είδηση της αυτοκτονίας του στην Αγριλιά Μεσολογγίου.Ο αυτόχειρας με καταγωγή από την Κλεπά Ναυπακτίας υπήρξε για δύο τετραετίες δημοτικός σύμβουλος Πλατάνου και ήταν εξαιρετικά αγαπητός σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα.

Διακρίνετο για τον πράο και ήπιο χαρακτήρα του, το μόνιμο χαμόγελο και τα βαθειά δημοκρατικά του πιστεύω.Hταν 48 χρονών και πατέρας τριών παιδιών και για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους έβαλε τέλος στη ζωή του. Δεν είχε δώσει σημεία ζωής απ’ το πρωί χθες, όταν ο γιός του τον βρήκε απαγχονισμένο σε δέντρο στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου στο Μεσολόγγι.

Αντιμετώπιζε βέβαια κάποια οικονομικά -επαγγελματικά προβλήματα, δεν είχε όμως δείξει σημάδια ότι θα έφτανε σε μια τέτοια πράξη.Μάλιστα σε σχετικά πρόσφατη συναντησή μας στο Μεσολόγγι, έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετος και η συζητησή μας περιστράφηκε κυρίως σε κλαδικά και δημοτικά θέματα.Δεν άφησε κάποιο σημείωμα, ωστόσο το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας έχει μάλλον αποκλειστεί.

Καλό Ταξίδι αγαπητέ Φίλε και συνάδελφε

Νίκος

e-nafpaktia.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.