Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Θρησκευτικές εκδηλώσεις στην Καλλιθέα Τριχωνίδας

Θρησκευτικές εκδηλώσεις στην Καλλιθέα Τριχωνίδας

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου – ημέρα εορτασμού μνήμης της Αγίας Ευφροσύνης- θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. ΚΟΣΜΑ στον Ιερό Ναό Αγίας Ευφροσύνης, στην Καλλιθέα Τριχωνίδας.
Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα ακολουθήσει η παρουσίαση του βιβλίου «Ανθολόγιο Μουσικολογικού – Εκκλησιαστικού Περιοδικού ΤΟ ΨΑΛΤΗΡΙ» . Την παρουσίαση θα κάνει ο ομότιμος Καθηγητής Νεοελληνικής Λογοτεχνίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Χρήστος Τζούλης.
Το Ανθολόγιο περιέχει επιλογές άρθρων, ανταποκρίσεων και μουσικών συνθέσεων από τα οχτώ χρόνια εκδόσεως του περιοδικού «ΤΟ ΨΑΛΤΗΡΙ» με περιεχόμενο που φτάνει τις 176 σελίδες. Το βιβλίο προλογίζουν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. ΚΟΣΜΑΣ και ο εκδότης του, πρώην Πρόεδρος της ΕΛ.Μ.Ε Θεόδωρος Καραπάνος – Πτυχιούχος Ιεροψάλτης. Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω Ανθολόγιο θα διανεμηθεί ΔΩΡΕΑΝ.
Τόσο η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία όσο και η παρουσίαση του βιβλίου θα μεταδοθεί απευθείας από τον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας στην συχνότητα 106,3 FM αλλά και από το διαδίκτυο www.imaa.gr.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.