Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Θυσία λόγω εορτών..

Θυσία λόγω εορτών..

Τα Χριστούγεννα αυτά είναι αλλιώτικα από άλλες φορές..

Οι εποχές του 2000 με τα χριστουγενιάτικα δέντρα του Αβραμόπουλου απέχουν πολύ..
Μερικές εικόνες είναι χαρακτηριστικές και μιλάνε από μόνες τους.
Βλέπεις στο κέντρο του Αγρινίου να λειτουργούν ελάχιστα ΑΤΜ.Τα υπόλοιπα δεν τα έχουν επισκευάσει. Επίτηδες μπορεί..
Μπροστά από αυτά βλέπεις ουρές που φτάνουν μέχρι το Δημαρχείο.Μάταια περιμένουν οι τελευταίοι της ουράς πολλές φορές καθώς τα χρήματα από το μηχάνημα ανάληψης τελειώνουν.”Λυπόμαστε δεν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε”.
Στη πλατεία δεν υπάρχει φάτνη, καρουζέλ, κτλ κτλ. Μετακόμισαν λίγο παραπάνω. Την περνάς περιμετρικά λόγω των έργων και συνωστίζεσαι με τους περαστικούς.. Στο προσταυτευτικό κάλλυμα επάνω κάνουν ..Party οι αφίσες.!!
Παλιά έπαιρνες το ΚΤΕΛ, ερχόσουν 15 μέρες Αγρίνιο ( σε ολόκληρο το ταξίδι άκουγες τα σκυλάδικα του οδηγού, έλεγες καμιά κουβέντα με τον διπλανό, το έκανες το ταξίδι κανά πεντάωρο λόγω γέφυρας αλλά έφευγες των Φώτων.
Τώρα; Διακεκομμένες διακοπες.Του σκοτωμού έρχεσαι τη παραμονή. Θα φτάσεις Τρίτη βράδυ, άντε Τετάρτη, θα κολλήσεις το Σαββατοκύριακο, θα φύγεις Κυριακή, θα δουλέψεις Δευτέρα-Τρίτη και μετά φεύγεις πάλι πρωτοχρονία! Αυτά ισχύουν και για πολλούς φοιτητές, καθώς αλλάξαν οι καιροί..
Ξέρετε κάτι όμως; Όλα αυτά δεν μου χαλάνε τη διάθεση! Γιατί η εποχή που είναι πιο ζωντανό το Αγρίνιο είναι τα Χριστούγεννα& η Πρωτοχρονιά. Όπως και να έχει, θα πάρεις με τη σειρά τα μπαράκια, θα πιεις τα ποτά και τους καφέδες σου, θα δείς τα αγαπημένα σου πρόσωπα, θα πάρεις σβάρνα τα πάρτυ. Άμα είσα και λίγο πιο μεγάλος/μεγάλη θα πάς και βόλτα τα πιτσιρίκια σου. Άμα είσαι και λίγο πιο μικρός θα βγείς άφοβα να πείς τα κάλαντα..
Αυτό είναι πάνω κάτω το Αγρίνιο στις εορτές με την καλή του όψη και με την μυστήρια λόγω συγκυριών.
Ας πάει λοιπόν η κακή μας διάθεση..Θυσία λόγω εορτών!!
Βασιλιάς Άγριος

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.