Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Θύματα Norman Atlantic: Τι έδειξαν οι νεκροψίες – Τους έφαγαν οι καρχαρίες;

Θύματα Norman Atlantic: Τι έδειξαν οι νεκροψίες – Τους έφαγαν οι καρχαρίες;

ImageHandler.ashxΌσοι έπεσαν στη θάλασσα για να σωθούν, ίσως δέχθηκαν επιθέσεις από καρχαρίες!
Σοκάρουν οι νέες πληροφορίες που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας για την υπόθεση της ναυτικής τραγωδίας του Norman Atlantic καθώς ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν σήμερα πως οι πρώτες νεκροψίες στα θύματα έδειξαν ότι όσοι έπεσαν στη θάλασσα για να σωθούν, μπορεί να δέχθηκαν επιθέσεις από καρχαρίες!

Ο ιταλικός τύπος μεταδίδει τις πληροφορίες αυτές κάνοντας αναφορές στις πρώτες πληροφορίες που διέρρευσαν από τις εννέα νεκροψίες, οι οποίες πραγματοποιούνται από χθες στο Μπάρι, ωστόσο, σημειώνει ότι θα πρέπει να αποσαφηνισθεί αν οι άτυχοι επιβάτες έχασαν όντως τη ζωή τους από επιθέσεις καρχαριών ή αν έγινε αφού ο θάνατος είχε ήδη επέλθει.

Σε ότι αφορά την ανάλυση του περιεχομένου των δυο «μαύρων κουτιών» του πλοίου που έχουν κατασχεθεί, η όλη διαδικασία θα μπορέσει να ξεκινήσει στις 20 Ιανουαρίου.

Οι ιταλικές εισαγγελικές αρχές ελπίζουν να μπορέσουν να συλλέξουν με τον τρόπο αυτό πολύτιμα στοιχεία σχετικά με την επικοινωνία του καπετάνιου με την ακτοφυλακή και τους χειρισμούς κατά τις φάσεις εκκένωσης του Norman Atlantic.

www.protothema.gr/

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.