Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Θύμα ληστείας για 7η φορά

Θύμα ληστείας για 7η φορά

Νέα επίθεση σε mini market. Τρεις φορές άνοιξαν το συγκεκριμένο mini market νύχτα και επιπλέον τέσσερις φορές εισέβαλαν στο μαγαζί εν ώρα λειτουργίας του και έκλεψαν την ιδιοκτήτρια. Ιδιαίτερης σημασίας είναι το γεγονός ότι προχθές το βράδυ (το χρονικό διάστημα της νέας επίθεσης), απουσίαζε η οικογένεια που ζει πάνω από το κατάστημα, καθώς επίσης και αυτή που ζει δίπλα απ’ αυτό

Για πολλοστή φορά επί της οδού Διαμαντή ένα συγκεκριμένο κατάστημα mini market γίνεται στόχος ληστών. Συγκεκριμένα η ιδιοκτήτρια του καταστήματος κα Στρατούλα Τσιλιγιάννη χθες το πρωί στις 7:30 ανοίγοντας το μαγαζί της αντιλήφθηκε ότι της το άνοιξαν και την έκλεψαν για τρίτη φορά, ενώ επιπλέον τέσσερις φορές έχουν μπει κυρίως ROMA κατά την λειτουργία του καταστήματος και την έκλεψαν απειλώντας την. Η κλοπή και διάρρηξη έγινε μεταξύ 11:00 το βράδυ της Κυριακής που το κατάστημα έκλεισε και τις 7:30 το πρωί της Δευτέρας. Της έκλεψαν τσιγάρα αξίας 1000 ευρώ περίπου, χρήματα περίπου 200 ευρώ και το υλικό – περιεχόμενο από μια σύγχρονη ψηφιακή γραφομηχανή. Οι δράστες μπήκαν στο μαγαζί από το παρακείμενο οικόπεδο, παραβιάζοντας τα παράθυρα από το πατάρι και ταυτοχρόνως αποθήκη του καταστήματος. Εκτός των κλοπιμαίων λεηλάτησαν και τα εμπορεύματα της αποθήκης, πέταξαν την ταμειακή μηχανή στο έδαφος και τη σιδεροκατασκευή στο εξωτερικό του καταστήματος από το πατάρι.

Ιδιαίτερης σημασίας είναι το γεγονός ότι η οικογένεια πάνω από το κατάστημα της παθούσης έλειπε, καθώς επίσης έλειπε και η οικογένεια που μένει δίπλα από το κατάστημα. Η αστυνομία πήγε στο σημείο, πραγματοποίησε έρευνα, αλλά δεν βρήκε αποτυπώματα καθ’ ότι οι δράστες φορούσαν γάντια.

Η ιδιοκτήτρια του mini market κα Στρατούλα Τσιλιγιάννη είναι αγανακτισμένη με την κατάσταση. Τρεις από τις τέσσερις φορές που εισέβαλαν δράστες στο κατάστημα εν ώρα λειτουργίας ήταν ROMA, ενώ επαναλαμβάνουμε πως εκτός των περιπτώσεων αυτών εισέβαλαν νύχτα στο μαγαζί ακόμη τρεις φορές.

Του Κώστα Χονδρού, εφημερίδα ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.