Τρίτη, 9 Μαρτίου, 2021

Θ. Μωραΐτης:Στο μνημόνιο μας έβαλε η καταστροφική πενταετία της κυβέρνησης Καραμανλή

Θ. Μωραΐτης:Στο μνημόνιο μας έβαλε η καταστροφική πενταετία της κυβέρνησης Καραμανλή

imgresΤην Τετάρτη 14 Ιανουαρίου ο υποψήφιος βουλευτής του «Κινήματος», Θάνος Μωραΐτης μίλησε στον ΒΗΜΑ FM και στους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, Άρη Ραβανό και Αργύρη Παπαστάθη για το «Κίνημα» και τις εκλογές.
Μεταξύ άλλων, τόνισε:
«Στο μνημόνιο μας έβαλαν συγκεκριμένες πολιτικές και αποφάσεις και όλα όσα έγιναν την πενταετία 2004-2009 σ’ αυτή τη χώρα. Διαφωνεί κανείς ότι το έλλειμμα που παραλάβαμε ήταν 16%; Όχι. Διαφωνεί κανείς ότι η χώρα υπερχρεώθηκε επί Καραμανλή; Όχι. Το επαναλαμβάνει ο Παπανδρέου κάθε μέρα ότι «λεφτά υπήρχαν και λεφτά υπάρχουν», αν φορολογήσουμε σωστά. Και τότε και τώρα. Αν φορολογήσουμε αυτούς που πρέπει, αν αξιοποιήσουμε τα χρήματα του λαού και – το κυριότερο – αν μπορέσουμε να συγκρουστούμε με τον κακό μας εαυτό.»
Διαβάστε όλη τη συνέντευξη εδώ:
http://moraitisthanos.gr/tha-poume-tin-alitheia/

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Πέτρος

    Να πλένει καλά το στόμα του ο δημαγωγίσκος αυτός, ο συνοδοιπόρος του ολέθριου και κωμικοτραγικού ΓΑΠ, όταν σκοπεύει να μιλήσει για τον Καραμανλή! Έλεος!

  2. m

    Οταν ταΐζονταν στρατιές ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ από τα χρήματα που έχονταν γιά δημόσια έργα έφταιγε η πενταετία ; όταν ανεξέλεγκτα πετιούνταν εκατομύρια στους ημετέρους έφταιγε η πεντετία;Λίγη ντροπή απ’ όλους σας δεν θα έβλαπτε κανέναν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.