Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022

Ιδιοκτήτες Ταξί Αιτωλ/νίας: Κινητοποιήσεων συνέχεια.Τι δηλώνουν.

Ιδιοκτήτες Ταξί Αιτωλ/νίας: Κινητοποιήσεων συνέχεια.Τι δηλώνουν.

Με μεγάλη ένταση συνεχίστηκαν και χθες οι κινητοποιήσεις των επαγγελματιών – ιδιοκτητών ΤΑΞΙ στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας με συμβολικό αποκλεισμό του κόμβου της Αμφιλοχίας και παράσταση διαμαρτυρίας και κατάθεση ψηφίσματος στον Δήμαρχο Αμφιλοχίας Α. Κοιμήση.

Συγκεκριμένα περισσότεροι από 150 αυτοκίνητα συγκεντρώθηκαν στην Αμφιλοχία και έκλεισαν συμβολικά για 20 λεπτά το κόμβο και μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια σε όλους τους διερχόμενους οδηγούς. Στη συνέχεια με πορεία κατευθύνθηκαν στο δημαρχείο της πόλης όπου συνάντησαν τον Δήμαρχο κ. Κοιμήση στον οποίο εκφράσανε την αντίθεσή τους στην απόφαση του υπουργού Μεταφορών για την πλήρη απελευθέρωση του επαγγέλματος και του επιδώσανε ψηφίσματα διαμαρτυρίας.

 Οι επαγγελματίες – ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ το νομού βρίσκονταν σήμερα σε αναμονή των αποτελεσμάτων της συνάντησης του υπουργού Μεταφορών με την Ομοσπονδία , η οποία ωστόσο αναβλήθηκε,και στην συνέχεια θα αποφασίσουν για την πορεία των κινητοποιήσεών τους. Παράλληλα εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση

“Βρισκόμαστε στην 11η μέρα των κινητοποιήσεων μας που ξεκίνησαν από την άστοχη ενέργεια ενός υπουργού 10 ημερών που με πολιτικό εγωισμό και αδιαλλαξία ήρθε να ακυρώσει την συμφωνία που είχε επέλθει ανάμεσα στην προηγούμενη πολιτική ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών και την Ομοσπονδία των ΤΑΞΙ. Ο δυναμισμός της απεργίας, ο ενθουσιασμός των αυτοκινητιστών ΤΑΞΙ αλλά και η συμμετοχή όλων των σωματείων της χώρας δείχνει την αποφασιστικότητα και την πίστη μας για το δίκιο των αιτημάτων και την αισιοδοξία για την θετική έκβαση των ενεργειών μας. Τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΞΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ συμμετέχουν καθολικά στην απεργία και σε όλες τις μορφές κινητοποιήσεων που θα αποφασίσει η Ομοσπονδία μας αντιδρώντας πάντα στην πρόθεση του υπουργού Μεταφορών για πλήρη απελευθέρωση του επαγγέλματος. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τον κλάδο μας, σε αυτή την τραγική οικονομική στιγμή της χώρας ένα είναι σίγουρο ότι δεν αντέχουμε την άδικη μεταχείριση και σκληρότητα ενός υπουργού που δεν γνωρίζει τα προβλήματα των ΤΑΞΙ και στοχεύει απλά και μόνο στην ικανοποίηση της πολιτικής μισαλλοδοξίας του. Καλούμε λοιπόν όλους τους βουλευτές του Νομού Αιτωλ/νίας και ιδιαίτερα εκείνους του ΠΑΣΟΚ να λάβουν δημόσια θέση και να κοινοποιήσουν έτσι τις απόψεις για το θέμα που έχει προκύψει από τις αυτοκινητιστικές – ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ, έτσι ώστε να γνωρίζουμε και εμείς με ποιους πραγματικά συνομιλούμε και συνδιαλέγουμε.

Τα σωματεία

Αγρινίου, Μεσολογγίου, Ναυπάκτου, Αμφιλοχίας, Θέρμου, Βόνιτσας, Αστακού.

Επίσης συνυπογράφουν και οι 1.000 οικογένειες των αυτοκινητιστών ΤΑΞΙ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.