Δευτέρα, 20/08/2018

Παπακαμμένου Φροντιστήρια Αγγλικών τέντες μπινιάρος
PRAKTIKA Κρέατα ΑΥΦΑΝΤΗΣ Olonmas Φαρμακείο

Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας: 1ο Περιφερειακό Φεστιβάλ Νέων

Με σκοπό την επικοινωνία και αλληλογνωριμία μεταξύ των νέων, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 15 Μαΐου στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου το 1ο Περιφερειακό Φεστιβάλ Νέων με τίτλο «ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΥΡΑΝΟ», ένας νέος θεσμός που ξεκίνησε από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος και με το συντονισμό της Υποεπιτροπής των Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων της Συνοδικής Επιτροπής Χριστιανικής Αγωγής της Νεότητας.

Το Μαθητικό Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή εκατοντάδων νέων στο κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΚ Μεσολογγίου και διοργανώθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας. Συμμετείχαν νέοι των Ιερών Μητροπόλεων Κεφαλληνίας και Ζακύνθου, ενώ αν δεν ήταν η συγκυρία των μαθητικών εξετάσεων, θα υπήρχε συμμετοχή νέων και από πολλές άλλες Μητροπόλεις.
Συμμετείχαν αγόρια και κορίτσια από τις Εκκλησιαστικές Νεανικές Συνάξεις τα οποία παρουσίασαν εορταστικό πρόγραμμα, με χορωδίες μικρών και μεγάλων παιδιών και με παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα, ενώ στην είσοδο του Γυμναστηρίου παρουσιάσθηκε έκθεση με έργα από τις δραστηριότητες των νέων, όπως εικαστικές δημιουργίες, εκδόσεις, φωτογραφίες, κ.ά.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς ευχαρίστησε την Αγία και Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος και τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο για την επιλογή της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας να διοργανώσει το Φεστιβάλ για την Αιτωλοακαρνανία και τα νησιά του Ιονίου.

Διαβάστε επίσης

Facebook comments:

Σχολίασέ το

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.