Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020

Ικανοποίησε η χορωδιακή συνάντηση

Ικανοποίησε η χορωδιακή συνάντηση

ΣΑΓΗΝΗ ΤΩΝ ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΩΝ

ΣΤΗΝ 10η ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΗ ΓΕΑ ΚΑΙ ΤΟ Μ.Σ. ΟΡΦΕΑ

Μαγεμένοι και γοητευμένοι βγήκαν από την αίθουσα του Παπαστρατείου Μεγάρου της πόλης, το Σάββατο στις 10 Νοεμβρίου, οι τριακόσιοι πενήντα και πλέον συμπολίτες και φίλοι της πολυφωνικής μουσικής, που κατέκλυσαν το Μέγαρο για να παρακολουθήσουν τις τρεις εκλεκτές προσκεκλημένες χορωδίες, την χορωδία Αιγίου 1933, την Δημοτική χορωδία “ΔΗΜΟΔΟΚΟΣ” Κέρκυρας και την Δημοτική χορωδία Άργους “ΔΑΝΑΟΙ” καθώς και τον “ΟΡΦΕΑ” της πόλης μας.

Η άψογη εμφάνιση των χορωδιών ανέδειξε την αρμονία και την μέθεξη των πολυφωνικών μουσικών και ικανοποίησε πλήρως τους φιλόμουσους ακροατές. Εξαιρετική ήταν η παρουσία και η διεύθυνση των διευθυντών των χορωδιών κ. Λ. Χαραλαμπόπουλου, Μ. Διαμαντή, Δ. Καλογεροπούλου και Β. Στεφάνοφ.

Τους Αχαιούς, Δαναούς και Φαίακες, καλωσόρισε ο οικοδεσπότης της βραδιάς, πρόεδρος της ΓΕΑ κ. Χρήστος Θετάκης, ο οποίος μεταξύ των άλλων ανέφερε το πόσο σπουδαίο γεγονός είναι οι συμπράξεις των συλλόγων στη σημερινή κρίσιμη συγκυρία. Ο δε πρόεδρος του Μ.Σ. ΟΡΦΕΑΣ κ. Θεμιστοκλής Γαμβρούλης εξήρε το έργο των χορωδιών και τη σημασία της συνύπαρξης των Συλλόγων, στην τόσο δύσκολη περίοδο για την πατρίδα και την κοινωνική συνοχή. Φανερά ικανοποιημένος και ο Δήμαρχος της πόλης κ. Παύλος Μοσχολιός ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση με τα θερμότερα λόγια.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν η ALPHA BANK και η Πανεμπορική Α.Ε. Αγρινίου των οποίων οι διευθυντές κ. Δ. Τσιρώνης και κ. Γ. Μαστρογεωργίου παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.