Τετάρτη, 23 Ιουνίου, 2021

Ικανοποίηση και έκτακτη συνέλευση στην Π.Α.Ο.Κ. ΔΟΞΑ Καινουργίου

Ικανοποίηση και έκτακτη συνέλευση στην Π.Α.Ο.Κ. ΔΟΞΑ Καινουργίου

Aνακοίνωση του Δ.Σ του Π.Α.Ο.Κ ΔΟΞΑ Καινουργίου

doxa-261x300Στη πρόσφατη συνέλευση του Δ.Σ του Π.Α.Ο.Κ ΔΟΞΑ, το συμβούλιο του Συλλόγου προέβη σε μια αναλυτική επισκόπηση της χρονιάς 2013-14.

Η αγωνιστική πορεία του Συλλόγου τόσο στο πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας, όσο και στο Κύπελλο κρίθηκε άκρως επιτυχημένη από τα μέλη του Συμβουλίου, δεδομένων των δύσκολων συνθηκών. Στο διάστημα από τη στιγμή που αναλάβαμε τη Διοίκηση του Συλλόγου, κατασκευάστηκε το Δημοτικό Γήπεδο με χλοοτάπητα, έγιναν έργα ανάπλασης του περιβάλλοντα χώρου και μπήκαν οι βάσεις για τη κατασκευή βοηθητικού γηπέδου, η σημασία του οποίου είναι καθοριστική για να έχει ο Σύλλογος ένα υγιές αγωνιστικό μέλλον.

Για πρώτη φορά, προτεραιότητα δόθηκε, στη στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων μέσω κοινωνικών δράσεων (Κοινωνικό Παντοπωλείο). Παράλληλα, οι πολιτιστικές δράσεις του Συλλόγου, επικεντρώθηκαν στη διοργάνωση των ποιοτικών και επιτυχημένων ετήσιων εκδηλώσεων ΘΕΣΤΙΑ και στον ετήσιο χορό.

Τέλος, η δημιουργία νέας λειτουργικής ιστοσελίδας του Συλλόγου, αποτέλεσε τόσο τη ‘φωνή’ της ΔΟΞΑΣ ενώ βοήθησε σημαντικά στην επικοινωνία με φορείς, ΜΜΕ, και απλούς πολίτες που μας στήριξαν σε όλη αυτή τη πορεία. Κύριος στόχος της Διοίκησης δεν ήταν άλλος από τη σταδιακή αναμόρφωση του Συλλόγου σε επίπεδο εγκαταστάσεων, αγωνιστικής ετοιμότητας και κοινωνικής συμμετοχής.

Με το πέρας της αγωνιστικής περιόδου, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΟΞΑΣ, αποφάσισε ομοφώνως να παραιτηθεί σύσσωμο και να καλέσει τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου να εκλέξουν τη νέα Διοίκηση. Οι λόγοι της παραίτησης τόσο επαγγελματικοί όσο και προσωπικοί.

Το Συμβούλιο θέτει ως καταληκτική ημερομηνία καθηκόντων τη 3η Μαΐου και συγκαλεί έκτακτη Γενική Συνέλευση τη Κυριακή 4 Μαΐου και ώρα 19.00 στα γραφεία της Κοινότητας στη Κεντρική Πλατεία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους αυτούς που μας στήριξαν με αγάπη και ανιδιοτέλεια και προσέφεραν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Οι βάσεις τέθηκαν για τη περαιτέρω εξέλιξη του Συλλόγου.

Εκ του Δ.Σ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.