Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Ισόπαλος 1-1 ο Ηρακλής Αστακού εκτός έδρας με τον Αμφίλοχο

Ισόπαλος 1-1 ο Ηρακλής Αστακού εκτός έδρας με τον Αμφίλοχο

Ισόπαλος με 1-1 αναδείχθηκε ο Ηρακλής στο εκτός έδρας παιχνίδι του με τον Αμφίλοχο στο Δημοτικό στάδιο Αμφιλοχίας.

Το αποτέλεσμα αδικεί τον Ηρακλή που θα μπορούσε να φύγει νικητής από τον αγώνα αφού ήταν αυτός που κυριάρχησε κυρίως στο β’ ημίχρονο, δημιουργώντας κραυγαλέες ευκαιρίες οι οποίες στο τέλος έμειναν απλά ευκαιρίες χωρίς βαθμολογικό αντίκρισμα.

Ο αγώνας ξεκίνησε υποτονικά και για τις δύο ομάδες στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης παίζοντας αναγνωριστικά περισσότερο , όμως μετά τα 5 πρώτα λεπτά ο Αμφίλοχος πήρε μια ελαφρά υπεροχή με σύμμαχο τον δυνατό αέρα έναντι των παικτών του Ηρακλή.

Μόλις στο 5′ σε μια σέντρα του Γ.Μπαρμπαρούση προς τον Θ.Κοτρότσο , ο τελευταίος δε προλαβαίνει τη μπάλα.

Στο 10′ ο Αμφίλοχος δημιουργεί μια φάση στη μικρή περιοχή του Ηρακλή με τον Τζιούνη η οποία ανακόπτεται σε πλάγιο.

Στο 13′ σε μια οργανωμένη του επίθεση ο ίδιος παίκτης του Αμφιλόχου μπαίνει στη μικρή περιοχή του Ηρακλή, σουτάρει και στέλνει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Β.Ι.Λιβάνη.

Στο 18′ εκτελεί φάουλ ο Θ.Κοτρότσος , παίρνει μπάλα ο Γ.Μπαρμπαρούσης , σουτάρει από πλάγια θέση , κοντράρει η μπάλα σε σώμα αμυντικού και καταλήγει κόρνερ. Το εκτελεί ο Θ.Κοτρότσος , φτάνει η μπάλα στον Οδ.Σκουτέρη , σουτάρει και τελικά μπλοκάρει ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Στο 21′ , σε μια αμφισβητούμενη φάση που συζητήθηκε πολύ , γίνεται οργανωμένη επίθεση από τον Αμφίλοχο με παίκτη του Αμφιλόχου να σημειώνει γκολ το οποίο καλώς ακυρώθηκε ως οφσάϊντ μετά από σύμφωνη γνώμη επόπτη γραμμών και διαιτητή. Αυτή η απόφαση εξόργισε τους παίκτες του Αμφιλόχου οι οποίοι έπεσαν στην κυριολεξία πάνω στο διαιτητή. Διακόπηκε για λίγα λεπτά το ματς αφού διαιτητής και λάινσμαν έκαναν εκ νέου σύσκεψη και αλλάζοντας την απόφασή του ο διαιτητής δίνει τελικά πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες του πάγκου και των παικτών του Ηρακλή. Το πέναλτι δόθηκε με το σκεπτικό ότι ο αμυντικός Β.Θ.Λιβάνης έπιασε την μπάλα με το χέρι δείχνοντάς του την κίτρινη κάρτα.

Στο 25′ εκτελείται το πέναλτι και καταλήγει η μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Λιβάνη κάνοντας το 1-0.

Στο 30′ δέχεται κίτρινη κάρτα ο Α.Αργύρης για σκληρό φάουλ σε αντίπαλο.

Στο 32′ εκτελείται κόρνερ για τον Αμφίλοχο , πιάνει κεφαλιά ο Γ.Π.Χαρδαλιάς και στέλνει τη μπάλα άουτ.

Στο 33′ δέχεται την κίτρινη κάρτα ο Ο.Tafani (Πέρης) για φάουλ σε παίκτη των αντιπάλων που δημιουργούσε επίθεση.

Στο 44′ και λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου τραυματίζεται ο Θ.Κοτρόστος σε ένα σκληρό φάουλ και αντικαθίσταται αναγκαστικά.

Στο 2ο ημίχρονο ο Ηρακλής δημιούργησε επιθετικό μονόλογο και κυριάρχησε σε όλη τη διάρκειά του χάνοντας καλές ευκαιρίες που θα μπορούσαν να του χαρίσουν άνετα το τρίποντο της νίκης.

Έτσι , στο 55′ σε μια αντεπίθεση , χάνει σπουδαία ευκαιρία ο Γ.Κοτρότσος όταν στη γραμμή της μικρής περιοχής των γηπεδούχων , ντριπλάρει τον αμυντικό , κάνει το σουτ και η μπάλα περνά άουτ.

Στο 57′ έρχεται το γκολ της ισοφάρισης σε 1-1 για τον Ηρακλή όταν σε φάουλ που εκτελεί ο δραστήριος Οδ.Σκουτέρης η μπάλα περνά στη μικρή περιοχή του Αμφιλόχου , γίνεται μια κόντρα και παίρνοντας την μπάλα ο ίδιος παίκτης πιάνει δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα στο πλεχτό του Αμφιλόχου δημιουργώντας πανηγυρισμούς σε παίκτες και φιλάθλους του Ηρακλή που ακολούθησαν την ομάδα.

Στο 58′ προσπάθησε να απαντήσει ο Αμφίλοχος όταν σε μια εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από τη μικρή περιοχή της εστίας του Λιβάνη , η μπάλα περνά λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι και καταλήγει άουτ.

Στο 60′ απαντά ο Ηρακλής με το Γ.Κοτρότσο ο οποίος από πλάγια θέση κοντά στη μικρή περιοχή των γηπεδούχων δίνει παράλληλη πάσα στο Γ.Μπαρμπαρούση που σουτάρει και στέλνει τη μπάλα άουτ δίπλα απ’ το δοκάρι.

Στο 66′ πάλι για τον Ηρακλή , σε εκτέλεση κόρνερ πιάνει κεφαλιά ο Π.Λιβάνης και βγαίνει η μπάλα άουτ.

Στο 69′ κάνει σέντρα ο Γ.Μπαρμπαρούσης προς τον Γ.Κοτρότσο ο οποίος δεν πρόλαβε και βγαίνει η μπάλα άουτ.

Στο 74′ εκτελείται φάουλ για τον Ηρακλή , παίρνει μπάλα ο Οδ.Σκουτέρης εντός μικρής περιοχής του Αμφιλόχου, δίνει πάσα στο στο Γ.Κοτρότσο ο οποίος δε πρόλαβε και μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.

Στο 80′ χάνει πολύ μεγάλη ευκαιρία ο Ηρακλής να βγει μπροστά στο σκορ όταν σε μια σέντρα του ο Γ.Μπαρμπαρούσης δίνει στον Οδ.Σκουτέρη που βρίσκεται στη μικρή περιοχή του Αμφιλόχου , ο τελευταίος κάνει σουτ το οποίο περνά ξυστά απ’ το δοκάρι και άουτ.
Στο 82′ ο Π.Λιβάνης βλέπει κίτρινη κάρτα από το διαιτητή Δ.Γκιάφη για ανακοπή με φάουλ επίθεσης των αντιπάλων.

Στο 86′ ο διαιτητής Δ.Γκιάφης αποβάλλει από τον πάγκο του Ηρακλή τον προπονητή Μάκη Μπότσιο για έντονη διαμαρτυρία σε απόφασή του παρά τις διαρκείς και επανειλημμένες συστάσεις του , όπως ακριβώς αναφέρει στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής. Η απόφαση αυτή του διαιτητή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Αστακιώτη προπονητή ο οποίος την θεώρησε υπερβολική και άστοχη αφού σε καμία περίπτωση δεν παρεκτράπηκε , ούτε έδειξε ανάρμοστη συμπεριφορά.

Στο 89′ χάνεται μια μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Ηρακλή να περάσει μπροστά στο σκορ όταν σε δυνατό σουτ του Γ.Κοτρότσου προς την αντίπαλη εστία η μπάλα προσκρούει με δύναμη στο οριζόντιο δοκάρι του Αμφιλόχου.

Η διαιτησία του Δ.Γκιάφη ήταν αρκετά καλή πλην της φάσης του 21′ για την οποία υπάρχουν σοβαρές επιφυλάξεις ως προς την αλλαγή απόφασης του διαιτητή για πέναλτι και κίτρινη κάρτα σε αμυντικό του Ηρακλή.

Παρατηρητής του αγώνα ήταν ο Μπέτσης Παναγιώτης.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ: (1) Σουλιώτης Κ. , (2) Χαρδαλιάς Γ-Π. , (3) Ζαβιτσάνος Ν. , (4) Δράκος Χ. , (5) Λιανός Κ. , (6) Στάμος Β. , (7) Μπεκατώρος Κ. , (8) Καβαλλάρης Κ. , (9) Τσιούνης Λ. , (10) Νάκας Ε. , (11) Ευθυμίου Ι.

ΗΡΑΚΛΗΣ: (1) Λιβάνης Ι.Β. , (2) Λιβάνης Θ.Β. , (3) Λιβάνης Π. , (4) Κοτσίνης Σ. , (5) Tafani O. , (6) Αργύρης Α. , (7) Μπαρμπαρούσης Γ. , (8) Κοτρότσος Γ., (9) Σκουτέρης Ο. , (10) Κοτρότσος Θ., (11) Ζαρκαδούλας Α.

ΑΛΛΑΓΕΣ
Για τον Αμφίλοχο: στο 61’ ο Καβαλλάρης Κ . αντικαταστάθηκε από τον Μπουμπούλη Σ.και στο 70′ ο Μπεκατώρος Κ. από τον Μάνθο Θ.

Για τον Ηρακλή: στο 44’ ο Κοτρότσος Θ. αντικαταστάθηκε από τον Μαλιγιάννη Α. και στο 89′ ο Σκουτέρης Ο. από τον Χάνδρα Δ.

Την επόμενη εβδομάδα δε θα αγωνισθεί ο Ηρακλής λόγω του ότι έχει εγκαταλέιψει το πρωτάθλημα ο Εθνικός Γουριάς.

http://www.astakos-news.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.