Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Ιωάννης Καραθάνος: “Η γενιά μας να στείλει ηχηρό μήνυμα συμμετοχής”

Ιωάννης Καραθάνος: “Η γενιά μας να στείλει ηχηρό μήνυμα συμμετοχής”

karathanos1-214x300Την Κυριακή 18 Μάη , η γενιά μας πρέπει να στείλει ηχηρό μήνυμα συμμετοχής στις κάλπες για την ανάδειξη της τοπικής αυτοδιοίκησης. Η συμμετοχή αυτή πρέπει να είναι καθολική, ώστε η κατάσταση και το μέλλον του τόπου να βρεθεί στα χέρια της γενιάς μας και να είμαστε εμείς αυτοί που θα το καθορίσουμε και όχι οι διάφοροι κομματικοί στρατοί και συντεχνίες, όπως γινόταν μέχρι πρότινος.

Στη γενιά μας δίδεται η μεγάλη ευκαιρία να αλλάξει το ρου της ιστορίας και να ταράξει τα νερά του πολιτικού χάρτη της χώρας, συμμετέχοντας και στηρίζοντας νέα άτομα, με όρεξη και νέα οράματα και παράλληλα με το λόγο και το κύρος του καθενός , ώστε όλοι μαζί να αγωνιστούμε και να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια μας, την ηθική μας υπερηφάνεια και να διασφαλίσουμε τους θεσμούς της δημοκρατίας.

Πιστεύω πως η κοινωνία μας που δοκιμάζεται αυτά τα χρόνια, θα προσέλθει στις κάλπες περισσότερο προσεκτική και υποψιασμένη, αγνοώντας διάφορα προεκλογικά τρικ και προεκλογικές παροχές, παλαιοκομματικές πρακτικές άλλων εποχών που μας έχουν οδηγήσει ως εδώ. Την επόμενη Κυριακή ελπίζω και εύχομαι η συμμετοχή των νέων ανθρώπων να είναι τόσο ισχυρή ώστε η ανάγκη της κοινωνίας για αλλαγή, να καταστεί εφικτή και υλοποιήσιμη.

Το να γίνει αυτό σε ένα νομό όπως ο δικός μας, ξεχασμένο από όλους και απ’ όλα, θα είναι παράλληλα και η καλύτερη διαφήμιση φέρνοντας τον στο προσκήνιο καθώς επίσης και την κοινωνία αυτού παράδειγμα προς μίμηση.

Ιωάννης Σ. Καραθάνος Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδος – Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας με το συνδυασμό « ΔΥΤΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ » του Θύμιου Σώκου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.