Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Ιωάννου: «Η συγκέντρωση το κλειδί της αναμέτρησης»

ioannou-235x340Ο παίκτης του Παναιτωλικού, Ηλίας Ιωάννου, μίλησε αποκλειστικά στο Novasports.gr και τον Γιώργο Μαρκόπουλο τονίζοντας ότι η συγκέντρωση θα είναι το κλειδί για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα: «Είναι ένα ματς δύσκολο όπως όλα τα υπόλοιπα. Σε
όλα τα παιχνίδια σχεδόν έχουμε ένα ρυθμό, μια αυξομείωση της απόδοσής και αυτό που χρειάζεται είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι. Έχουμε βελτιωθεί σε αρκετά πράγματα. Δουλεύουμε σε ένα συγκεκριμένο πλάνο και κλειδί είναι η αυτοσσυγκέντρωση που θα δείξουμε. Ο Απόλλωνας έχει μια εικόνα συγκεκριμένη, υπάρχει πίεση. Έρχεται ένας νέος τεχνικός και θα προσπαθήσει να περάσει κάποια δικά του πράγματα. Εμείς δεν μένουμε εκεί και θα πρέπει να δείξουμε συγκέντρωση. Δεν θα μείνουμε εκεί και θέλουμε να μειώσουμε τις πιθανότητες του αντιπάλου. Εμείς πάμε για ένα θετικό αποτέλεσμα για να είμαστε πιο άνετα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Δεν μπορούμε να πούμε κάτι για τον Κο Τεννέ. Έχει δείξει τι έχε προσφέρει. Σίγουρα θα ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών και θα τονώσει το ηθικό τους για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Έχει δείξει καλά δείγματα γραφής, δεν χρειάζονται πολλά λόγια και θα κοιτάξουμε το παιχνίδι μας για ένα θετικό αποτέλεσμα. Η συγκέντρωση είναι το κλειδί στην αναμέτρηση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε το 100% γιατί έχουμε αξιόλογο υλικό. Έχουμε αυτοπεποίθηση, βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Αν γίνουν αυτά δεν θα έχουμε πρόβλημα.

Η άποψή μου είναι ότι πλέον το σύγχρονο ποδόσφαιρο στηρίζεται στην ομαδική λειτουργία και όχι σε έναν συγκεκριμένο παίκτη. Το ποδόσφαιρο έχει αναπτυχθεί και η ομάδα είναι μια αλυσίδα. Ο Απόλλων έχει αξιόλογους παίκτες αλλά αν δεν έχουν το σύνολο δεν θα μπορέσουν να καταφέρουν πολλά πράγματα. Εμείς δεν θέλουμε να γίνει αυτό και δεν φοβόμαστε κάποιον  παίκτη».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.