Κυριακή, 29 Μαΐου, 2022

Κάθε like δωρίζει 0,05€ στο Χαμόγελο του Παιδιού

Κάθε like δωρίζει 0,05€ στο Χαμόγελο του Παιδιού

foto_dt_6-8-14 (1)

H σημαντική φιλανθρωπική καμπάνια που ξεκίνησαν οι φοιτητές που ασχολούνται με τον αθλητισμό λήγει τώρα τον Αύγουστο και αξίζει όλοι να βοηθήσουμε απλά με ένα κλικ και μάλιστα μπορούμε να 3πλασιάσσουμε την βοήθεια…με 3 κλικ (για κάθε κλικ χαρίζονται 0,05€ στο Χαμόγελο του Παιδιού)!

Αρκεί όσοι έχετε facebook να μπείτε εδώ: http://www.facebook.com/greekminifootball   και να κάνετε LIKE στο group της Ελληνικής ΟμάδαςMinifootball και η Ομάδα θα χαρίσει 0,05€ για κάθε δικό σας LIKE.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το http://www.facebook.com/unileague.gr και το http://www.facebook.com/studentscup , που είναι οι δύο μεγαλύτερες διοργανώσεις του αθλήματος στα Φοιτητικά πλαίσια (5×5 και 8×8 αντίστοιχα).

“Ας βοηθήσουμε ώστε να χαρίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χαμόγελα και να σταθούμε στο πλευρό των Φοιτητών που κάνουν αυτή τη σημαντική προσπάθεια. Αν λοιπόν κάνουμε LIKE και στις 3 σελίδες, αυτομάτως χαρίζουμε 0,15€ στο Χαμόγελο του Παιδιού, μία από τις σημαντικότερες φιλανθρωπικές ελληνικές ΜΚΟ που παλεύουν για την επιβίωσή τους μέσα στην κρίση”, αναφέρουν οι υπεύθυνοι της φιλανθρωπικής καμπάνιας σε ανακοίνωσή τους.

Η Επίλεκτη Ελληνική Ομάδα που συμμετέχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Minifootball και αποτελείται από φοιτητές, αλλά και τα δύο φοιτητικά πρωταθλήματα ένωσαν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν με την δική σας συνδρομή, επιθυμώντας παράλληλα να μεγαλώσουν και τις “ομάδες” τους στο facebook.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.