Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Κάλεσμα από το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου

Κάλεσμα από το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου

“ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ
ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ”

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου και τα σωματεία μέλη του καλούν το λαό της περιοχής να πάρει μέρος την ΠΕΜΠΤΗ 17 Νοέμβρη ώρα 6,30 μ.μ. στην εκδήλωση και πορεία για να τιμήσουμε την 38η επέτειο της εξέγερσης στο Πολυτεχνείο, στην πλατεία Δημοκρατίας ,που οργανώνουν το ΠΑΜΕ , η ΠΑΣΥ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΟΓΕ, το ΜΑΣ.
Σας καλούμε να τιμήσουμε αυτούς που εξεγέρθηκαν ενάντια στην Αμερικανοκίνητη δικτατορία , αυτούς που εξορίστηκαν , φυλακίστηκαν και δολοφονήθηκαν στη διάρκεια της δικτατορίας , που πάλεψαν για την Εθνική Ανεξαρτησία- Λαϊκή Κυριαρχία της χώρα μας.
Αυτούς που με συνθήματα ΨΩΜΙ- ΠΑΙΔΕΙΑ- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ- ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ- ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ έδιναν το γενικότερο πνεύμα της εξέγερσης.
38 χρόνια μετά τα συνθήματα αυτά είναι ανάγκη να βαθύνουν και να αποκτήσουν περιεχόμενο ανάλογο της σημερινής κατάστασης της χώρας. Να δυναμώσει η πάλη μας σε καθημερινή βάση για την οριστική ανατροπή της δικτατορίας των μονοπωλίων , όπως αυτή εκφράζεται σήμερα από την πολιτική ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ.- ΛΑΟΣ και των δυνάμεων του ευρωμονόδρομου, που οδηγούν στην ανεργία , τη φτώχια , την εξαθλίωση.
Να δυναμώσει η πάλη των εργαζομένων για έξοδο από την Ε.Ε. και τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς , να επιβάλουμε φιλολαϊκή – αντιμονοπωλιακή πολιτική με κοινωνικοποιημένα τα μεγάλα μέσα παραγωγής και αξιοποίηση του φυσικού και ορυκτού πλούτου της χώρας με λαϊκή εξουσία και οικονομία , με κεντρικό σχεδιασμό και εργατικό έλεγχο .
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ
ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΠΕΜΠΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 6, 30μ.μ. στην Πλ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Το Ε.Κ.Α. και τα σωματεία :

Ένωση Οικοδόμων, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Συνδικάτο Μετάλλου, Ηλεκτροτεχνιτών, Συνταξιούχων, Ιματισμού, Ηλεκτροσυγκολλητών, Ιδ. Εκπαιδευτικών

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.