Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Κάλεσμα για αποτροπή πλειστηριασμού στο Μεσολόγγι

Κάλεσμα για αποτροπή πλειστηριασμού στο Μεσολόγγι

plistΤο Σωματείο “Δικαίωμα στη Ζωή” καλεί τα μέλη του Σωματείου, αλλά και κάθε πολίτη της ευρύτερης περιοχής του Αγρινίου, αύριο Τετάρτη  και ώρα 14:15 στην πλ. Μαβίλη, για κοινή αναχώρηση με προορισμό το Μεσολόγγι, για αποτροπή πλειστηριασμού κατοικίας.

Η ανακοίνωση του Σωματείου αναφέρει:

Καλούμε πέραν των μελών του Σωματείου “Δικαίωμα στη Ζωή” και κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής,αύριο Τετάρτη και ώρα 14.15 μ.μ. στην πλατεία Μαβίλη (Εντευκτήριο τραίνων),για κοινή αναχώρηση με αυτοκίνητα για την συμμετοχή μας στην 6η κατά σειρά αποτροπή πλειστηριασμού κατοικίας συνανθρώπου μας από το Μεσολόγγι.

Προσοχή η αναχώρηση μας θα είναι το αργότερο 14.30 ώστε να είμαστε εγκαίρως έξω από τα Δικαστήρια Μεσολογγίου!!!!!
Δείχνουμε με την παρουσία μας έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στο συνάνθρωπο μας που κινδυνεύει,και δεν μένουμε απαθείς διότι απο 1/1/2015 οι πλειστηριασμοί έχουν απελευθερωθεί ακόμα και για την 1η κατοικία!!!!!
Να υπενθυμίσουμε ότι κάθε Δευτέρα στις 19.00 στα γραφεία της Β ΕΛΜΕ γίνονται οι τακτικές συνελεύσεις μας ανοικτές για κάθε πολίτη που έχει παρόμοια προβλήματα (πλειστηριασμοί,διακοπές ρεύματος και νερού,κ.τ.λ.).
Επίσης μπορείτε να επικοινωνείτε και στο τηλέφωνο 6945-114753

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.