Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Κάλεσμα ΕΚΑ σε συλλαλητήριο καταδίκης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα

Κάλεσμα ΕΚΑ σε συλλαλητήριο καταδίκης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα

keratsini 

Σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου αποφασίστηκε συλλαλητήριο καταδίκης για την δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι. Καλεί όλους τους εργαζόμενους και τον λαό της περιοχής να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο “για να δώσουμε αποφασιστική απάντηση στα ναζιστικά μορφώματα δολοφόνους τις Χρυσής Αυγής”. “Οι τελευταίες ενέργειες τους δεν θα μείνουν αναπάντητες από το ταξικό εργατικό κίνημα.” αναφέρει το ΕΚΑ. Αναλυτικά:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου αποφασίστηκε συλλαλητήριο καταδίκης για την δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι.

Η εγκληματική και δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής έχει στόχο να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους και τη νεολαία. Αποθρασύνεται από την πολύμορφη στήριξη που της παρέχουν το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα και τα μεγαλοσυμφέροντα, που τη γέννησαν και τη θρέφουν, για να επιτίθεται σε όσους παλεύουν, σηκώνουν κεφάλι, να επιτίθεται στο εργατικό – λαϊκό κίνημα.

Να μην τους περάσει. Ο λαός έχει τη δύναμη να τους τσακίσει.

Ο λαός και η νεολαία έχουν τη δύναμη να σταματήσουν τη δολοφονική δράση των ναζιστών. Τα σωματεία των εργαζομένων, οι μαζικοί φορείς σε πόλεις και ύπαιθρο, οι λαϊκές επιτροπές μπορούν να απομονώσουν τους θρασύδειλους δολοφόνους της Χ.Α. και να προστατεύσουν το λαό από το δηλητήριο και τη δράση τους. Να δυναμώσουν τη λαϊκή συμμαχία για να μπει τέρμα στη δράση των ναζί και του συστήματος που τους θρέφει. Τώρα χρειάζεται μαζική λαϊκή κινητοποίηση και δράση όλων των εργαζομένων και της νεολαίας για να απομονωθούν οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε σωματείο, σε κάθε λαϊκή γειτονιά.

Πρόκειται για εγκληματική, μαφιόζικη οργάνωση νεοναζί δολοφόνων, που ο λαός, η νεολαία, το εργατικό κίνημα πρέπει να τους απομονώσει τελείως, εδώ και τώρα, κάνοντας πράξη, σύνθημά του, τα λόγια του ποιητή «το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δε θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον».

Οι τελευταίες ενέργειες τους δεν θα μείνουν αναπάντητες από το ταξικό εργατικό κίνημα.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τον λαό της περιοχής να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο για να δώσουμε αποφασιστική απάντηση στα ναζιστικά μορφώματα δολοφόνους της Χρυσής Αυγής.

 

Όλοι στο συλλαλητήριο στις 19/9/2013 στις 8μμ στην Κεντρική Πλατεία.

 

 

 

18/9/2013

ΤΟ ΔΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.