Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

Κάλεσμα στο 25 Αντάμωμα Βαλτινών από τον Σύλλογο Χαλκιοπουλιτών

Κάλεσμα στο 25 Αντάμωμα Βαλτινών από τον Σύλλογο Χαλκιοπουλιτών

ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΙΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΠΕΙΡΑΙΑ ¨ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ¨-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013 και με ώρα προσέλευσης 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί το 25ο Αντάμωμα Βαλτινών στη θέση Μπαχούνια της Βαρυμπόπης. Το Αντάμωμα διοργανώνεται από το Κ.Σ. της Ομοσπονδίας Συλλόγων Βάλτου Ο.ΣΥ.ΒΑ. με τη συμμετοχή των Συλλόγων μελών της. Το φετινό αντάμωμα είναι αφιερωμένο στα 30 χρόνια παρουσίας και δράσης της Ομοσπονδίας Βάλτου. Θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί από τα χορευτικά τμήματα των Συλλόγων. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φροντίσουν για φαγητά και ποτά, ενώ θα λειτουργεί και καντίνα με σουβλάκια, μπύρες και αναψυκτικά.

Για τη διασκέδαση θα φροντίσει παραδοσιακή ορχήστρα με τους: Βαγγέλη Παντιώρα στο Κλαρίνο , τον Μ. Μαρκόπουλο στην κιθάρα, τον Θ. Παντιώρα στα ντραμς, τον Μ. Μέτσιο στο αρμόνιο και τους Σπύρο Σιώλο, Ελενα Χαραμή,Αλέκο Καραμπά, Νίκο Παππά, Μαρίνα Παναγιωτοπούλου και Κώστα Τηγάνη στο τραγούδι.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη του Κ.Σ. της Ο.ΣΥ.ΒΑ. ή στα μέλη των Δ.Σ. των συλλόγων.

Ο Σύλλογος Χαλκιοπουλιτών Αττικής -Πειραιά θα συμμετέχει όπως άλλωστε και κάθε χρόνο.

Περιμένουμε όλα τα μέλη και του φίλους του Συλλόγου να συμμετάσχουν και να γλεντήσουμε όλοι μαζί μέσα στο δάσος.

Τηλ. Επικοινωνίας: Μαργαρίτης Δημήτρης (6946824298), Τσιούνης Ευάγγελος (6976799768) ή στα τηλέφωνα των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου μας (http://www.chalkiopouloi.gr/syllogosmas/dioikitikosymboulio.html )

Για να δείτε το διαδραστικό χάρτη της περιοχής ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.chalkiopouloi.gr/syllogosmas/anakoinoseis/185-25antamoma.html

Ο Πρόεδρος Δημήτριος Μαργαρίτης

Η Γραμματέας Αγγελική Καραγεώργου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.