Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Κάρτα «Μαζί» για τα δύο σαββατοκύριακα των εκλογών

Κάρτα «Μαζί» για τα δύο σαββατοκύριακα των εκλογών
KARTA EKLOGES
Κάρτα «Μαζί» για τα 2 σαββατοκύριακα των εκλογών
Η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. θέτει σε ισχύ τη 10ωρη κάρτα μετ’ επιστροφής – «Κάρτα Μαζί» για τα δύο σαββατοκύριακα των εκλογών, 17 – 18 και 24 – 25 Μαΐου.
Η γνωστή κάρτα που τίθεται σε λειτουργία κατά τη θερινή περίοδο, επεκτείνεται κατ’ εξαίρεση, προκειμένου να γίνει ελκυστικότερο το ταξίδι προς την ιδιαίτερη εκλογική περιφέρεια κάθε πολίτη.
Με αυτό τον τρόπο επιδιώκεται να παρακινηθεί ο μεγαλύτερος δυνατός αριθμός ψηφοφόρων ώστε να συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία.
Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που εντάσσεται στη λογική της δεκαετηρίδας της λειτουργίας της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου, ένας από τους άξονες της οποίας είναι η ανάδειξη της«πολιτοσύνης».
Η χρήση της κάρτας «Μαζί» από τους εκλογείς του Μαΐου είναι μια καινοτομία μίας εταιρείας παραχώρησης,
της οποίας καθήκον είναι η παροχή δημόσιας υπηρεσίας προς όλους τους Έλληνες πολίτες.
Χαίρεται μάλιστα ιδιαίτερα να την προσφέρει σε αυτούς που υπηρετούν το δικό τους καθήκον μέσα από τη συλλογικότητα. Γιατί οι εκλογές είναι συλλογικότητα και το «Μαζί» είναι καθήκον.
Για περισσότερες πληροφορίες:
Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Γέφυρας (Τηλ. 26340-39010 & 39011)
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
«Η πολιτοσύνη εκφράζει την ιδιότητα, τη συνείδηση και την ευθύνη του ενεργού πολίτη», αναφέρει ο καθηγητής Γεώργιος Μπαμπινιώτης. Η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. ζήτησε από τον κορυφαίο Έλληνα γλωσσολόγο να υποδείξει μια λέξη που να καθρεφτίζει την εταιρεία που σκέφτεται και δρα σαν ένας υπεύθυνος, ενεργός και συνειδητός πολίτης, με τον ίδιο τρόπο που το επιχειρεί η ΓΕΦΥΡΑ κατά τη διάρκεια των δέκα χρόνων λειτουργίας της. (www.gefyra.gr/politosyni)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.