Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Κέντρο βρωμιάς και απαξίωσης στις αποθήκες στη Λεπενού

Κέντρο βρωμιάς και απαξίωσης στις αποθήκες στη Λεπενού


Κέντρο βρωμιάς και απαξίωσης στις αποθήκες στη Λεπενού

Μετά από παραινέσεις αναγνωστών του agrinionews.gr επισκεφτήκαμε την περιοχή των παλιών αποθηκών δίπλα στην πίστα καρτ στη Λεπενού όπου διαπιστώσαμε ακριβώς ότι μας είχε αναφερθεί. Μέσα στις παλιές αποθήκες αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο συναντά κανείς μια ενιαία εστία μόλυνσης και ακαθαρσιών που δημιουργείται-όπως μας εξήγησαν κάτοικοι-από διερχόμενους που μένουν για μια-δυο μέρες στην περιοχή και μετά φεύγουν, αλλά και από «διάφορους άλλους». Εμείς στη διάρκεια της παραμονής μας δεν είδαμε παρά μερικά ρούχα απλωμένα που ήταν χωρίς ιδιοκτήτες! Πιθανώς να είχαν εγκαταλειφθεί βιαστικά. Πάντως και από τις φωτογραφίες φαίνεται η έκταση του φαινομένου, αυτό που δεν φαίνεται είναι τα ανθρώπινα υπολείμματα και η δυσοσμία που υπάρχει.
Δεν υπάρχει κάποια περίφραξη στο χώρο, ενώ ταιριαστό είναι και το σύνθημα που βλέπετε και λέει ότι «οι νόμοι είναι σαν τα φίδια, δαγκώνουν τους ξυπόλητους».
Το κτήριο- φυσικά -είναι δημόσιο και ανήκει στον Εθνικό Οργανισμού Καπνού και στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ενώ έχουν υπάρξει σχέδια σε περίπτωση που περάσει στα χέρια του δήμου, τα οποία δεν περιλαμβάνουν πια τη παλιά φαεινή ιδέα των φυλακών. Μέχρι τότε όμως πρέπει να βρεθούν όλα αυτά που έχουν κλαπεί από το δημόσιο χώρο, από τους «διάφορους» οι οποίοι, σημειώνουμε, δεν είναι πάντα τσιγγάνοι ή άλλοι διερχόμενοι.

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.