Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Κίνημα – Σοσιαλιστών Δημοκρατών, το κόμμα Παπανδρέου

Κίνημα – Σοσιαλιστών Δημοκρατών, το κόμμα Παπανδρέου

4FD6C190C837F739E12AAD8C1E41C1CCΟ Γιώργος Παπανδρέου κατέθεσε το Σάββατο στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου την ιδρυτική δήλωση του νέου κόμματός του που ονομάζεται «Κίνημα – Δημοκρατών Σοσιαλιστών».
Έμβλημα του νέου κόμματος είναι ένα ρόδο σε κόκκινο φόντο.
Την ιδρυτική δήλωση υπογράφουν 252 άτομα, μεταξύ των οποίων είναι οι Φίλιππος Πετσάλνικος, Νίκος Παπανδρέου, Μιχάλης Καρχιμάκης και Μαριλένα Κοππά.
Η επίσημη ανακοίνωση για το νέο κόμμα θα γίνει από τον ίδιο τον Γιώργο Παπανδρέου το απόγευμα του Σαββάτου (17:30) σε εκδήλωση στο Μουσείο Μπενάκη (στην Πειραιώς).
Εκπρόσωποι του νέου κόμματος θα είναι ο Φίλιππος Σαχινίδης, ο οποίος θα είναι και υποψήφιος, ο Γιώργος Πεταλωτής και ο Γιώργος Ελενόπουλος.
Εν τω μεταξύ, τις παραιτήσεις τους από το ΠΑΣΟΚ υπέβαλαν χτες, Παρασκευή, ο πρώην γραμματέας του Κινήματος Μιχάλης Καρχιμάκης και ο Φίλιππος Σαχινίδης. Ο κ. Καρχιμάκης θα είναι υποψήφιος στη Β’ Αθηνών.
Κατά πληροφορίες υποψήφιοι θα είναι επίσης ο Θάνος Μωραΐτης στην Β’ Αθηνών, ο Συμεών Κεδίκογλου, ο Χρήστος Αηδόνης και ο Βασίλης Οικονόμου.
Σχόλιο της Χ.Τρικούπη
Σχολιάζοντας τις παραιτήσεις στελεχών από το ΠΑΣΟΚ για να συνεργαστούν με το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου, η Χαριλάου Τρικούπη αναφέρει: «Σηκώθηκε το παραβάν. Όσοι φεύγουν ήταν αναμενόμενοι. Είναι όσοι δεν ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές».

Newsroom ΔΟΛ-in.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.