Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2020

Καθημερινές νυχτερινές διακοπές νερού στο δήμο Αγρινίου

αρχείο λήψηςκαθώς παρά τις επανειλημμένες ανακοινώσεις για ορθολογική χρήση του νερού, δεν υπήρξε ευαισθητοποίηση.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται ιδιαίτερα μεγάλη αύξηση στην κατανάλωση νερού σε όλα τα Δημοτικά και Κοινοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Αγρινίου. Επίσης παρατηρείται το φαινόμενο της κατασπατάλησης νερού του δικτύου ύδρευσης, σε άρδευση, πλύσιμο αυλών, αυτοκινήτων κ.λπ.. Παρά τις επανειλημμένες ανακοινώσεις για ορθολογική χρήση του νερού, δεν υπήρξε ευαισθητοποίηση.
Τα ανωτέρω αναφέρονται από τη δημοτική αρχή η οποία ανακοινώνει πως για το λόγο αυτό από σήμερα ( 21/7/2015) και μέχρι να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιούνται καθημερινές διακοπές νερού.
Η διάρκεια των διακοπών θα είναι τις νυχτερινές ώρες: 01.00.-05.00, σε όλη την επικράτεια του δήμου και ιδιαίτερα στις περιοχές που παρατηρείται αδικαιολογήτως υπερβολική κατανάλωση .
Υπενθυμίζεται, από τη δημοτική αρχή, ότι το νερό του δικτύου ύδρευσης πρέπει να χρησιμοποιείται αποκλειστικά για οικιακή κατανάλωση και όχι για άλλες χρήσεις. Η ευαισθητοποίηση και συμμετοχή όλων στην προσπάθεια ορθολογικής χρήσης είναι επιτακτική ανάγκη, ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος έλλειψης νερού.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

 1. Τάσος

  Εσύ Βασιλάκη βλέπω είσαι με τη δραχμή. Παλικάρι ανυπόταχτο ε; Περίμενε δυο μήνες να πάμε στη δραχμή λοιπόν να αρχίσεις να φτιάχνεις έργα. Eσύ και οι φίλοι σου με τα χέρια και τα σκεπάρνια. Άιντε σαλταρισμένοι όλοι σας…

 2. Σαράφης Παύλος

  η μοναδική πόλη στην Ελλάδα, το Αγρίνιο, που σχεδόν περιβρέχεται απο 7 λίμνες και τρεις ποταμούς και νερό δεν έχει. Ξέρετε γιατί; Οι μέχρι τώρα Δήμαρχοι αναλώνωνταν σε έργα βιτρίνας και όχι σε ουσίας. Ντροπή σε όλους μας για τη κατάντια μας για τη νοοτροπία μας…

 3. ΧΡΗΣΤΟΣ

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
  ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΚΟΣΙ[20]ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ
  ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ :
  ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ
  ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ[ΝΕΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ,ΑΝΤΙΟΣΤΑΣΙΑ,ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ]
  ΔΗΛΑΔΗ ΓΝΩΡΙΖΑΝΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
  ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΛΥΣΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ;
  ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΥΡΚΑΓΙΑ[ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ] ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.