Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Νέο ξεκίνημα με μόνο στόχο την άνοδο

Νέο ξεκίνημα με μόνο στόχο την άνοδο
ΦΩΤΟ ΔΕΡΒΙΣΗΣ

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η επίσημη «πρώτη» του Παναιτωλικού στο γήπεδο του συλλόγου. Πριν την πρώτη προπόνηση της ομάδας απέναντι στο κοινό της, ο πρόεδρος της ομάδας Φ. Κωστούλας καλοσώρισε τους παρεβρισκόμενους στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου και αφού σύστησε τα νέα μέλη του δ.σ. παρουσίασε το νέο προπονητή της ομάδας Ν. Καραγεωργίου μαζί με το τεχνικό του επιτελείο, οριοθετώντας τους στόχους της νέας περιόδου που δεν είναι άλλος από την άνοδο και την επιστροφή της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια.
Έγινε εκτενής αναφορά σε όλα τα μέτωπα που απασχολούν την ομάδα, μεταγραφικά, αγωνιστικά αλλά και δικαστικά ενώ η συζήτηση άναψε όταν έγινε αναφορά στα τεκταινόμενα της αγοραπωλησίας της ομάδας και στις συνομιλίες που υπήρξαν με τον υποψήφιο αγοραστή κ. Παπαιωάννου, με τον κ. Κωστούλα να ακυρώνει τις πρόσφατες τοποθετήσεις του επιχειρηματία από τη Γραβιά περί συμφωνίας.
Ο κ. Κωστούλας ζήτησε τη στήριξη του κόσμου του Παναιτωλικού για τη νέα χρονιά ενώ το ίδιο ζήτησε και ο κ. Καραγεωργίου ενώ τέλος από τον πρόεδρο του Παναιτωλικού ζητήθηκε και η βοήθεια του πολιτικού κόσμου του νομού μας στο δίκαιο δικαστικό αγώνα που κάνει η ομάδα.
Αξίζει να αναφέρουμε πως η συνέντευξη κράτησε πάνω από δύο ώρες με το ενδιαφέρον να είναι αμείωτο ενώ η αίθουσα Τύπου ήταν κατάμεστη από δημοσιογράφους αλλά και κάποιους λίγους «τυχερούς» φιλάθλους που είχαν καταφέρει να προσέλθουν στο χώρο για να την παρακολουθήσουν.

Καλωσώρισμα και «μπηχτές»

ΦΩΤΟ ΔΕΡΒΙΣΗΣ

Ο κ. Κωστούλας που πήρε πρώτος το λόγο καλωσόρισε τους παρεβρισκομένους στη συνέντευξη και αφού τόνισε πως η ομάδα επιστρέφει σε μια κατηγορία που πάντα ήθελε να φύγει από αυτή, άρχισε την τοποθέτησή του με μια σαφή αιχμή θέλοντας παράλληλα να περάσει κι ένα μήνυμα προς τον κόσμο, λέγοντας:
«Πέρυσι πουλήσαμε 4.200 διαρκείας. Φέτος πιστεύω θα δείξει ότι τα 4.200 δεν ήταν για τον Παναιτωλικό αλλά για να βλέπουν άλλες ομάδες οι φίλοι μας οι αγρινιώτες και οι Αιτωλοακαρνάνες…Ελπίζω να κάνω λάθος και φέτος να έχουμε πάνω από 4.200 διαρκείας και οι φίλοι μας οι Παναιτωλικοί θα επανέλθουν και με τα διαρκείας αλλά και με τα εισιτήρια θα γεμίζουν και φέτος το γήπεδο…».

Καινούργιο ξεκίνημα, μοναδικός στόχος η άνοδος
Στη συνέχεια παρουσιάζοντας τον κ. Καραγεωργίου τόνισε πως «έχουμε μια πολύ καλή επιλογή στο πρόσωπο του κ. Καραγεωργίου» ενώ συνεχίζοντας έθεσε και το μοναδικό και αποκλειστικό φετινό στόχο της ομάδας, λέγοντας: «Έχουμε βάλει στόχους σαν συμβούλιο και θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια να ανέβουμε πάλι στη Super League. Είναι αυτή η χρονιά για εμάς ένα καινούργιο ξεκίνημα με στόχο μοναδικό την άνοδο» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του μεγαλομετόχου του Παναιτωλικού.

“Θα δώσουμε και την ψυχή μας”
Παίρνοντας το λόγο ο Νίκος  Καραγεωργίου τόνισε πως είναι χαρά και τιμή του να βρίσκεται στον Παναιτωλικό ενώ έκανε μνεία στον κόσμο της ομάδας οριοθετώντας και ο ίδιος το στόχο της  λέγοντας πως θα δώσουν όλοι και την ψυχή τους για να ξαναζήσει ο Παναιτωλικός το όνειρο για πολλά χρόνια.
«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι τιμή μου να βρίσκομαι εδώ σε αυτό το σύλλογο. Το λέω και το εννοώ και βγαίνει μέσα από τη  ψυχή μου και την καρδιά μου. Δε χρειάζεται να είσαι εδώ για να καταλάβεις τι συμβαίνει σε αυτή την ομάδα. Εγώ είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και όλα αυτά τα χρόνια έβλεπα τις κινήσεις και τον τρόπο που λειτουργεί το σωματείο και αυτό διαπιστώνω τώρα και από κοντά. Ξέρω πολύ καλά ότι και ο κόσμος αγαπάει το σύλλογο. Εδώ στο Αγρίνιο ο κόσμος είναι Παναιτωλικός. Είμαστε εδώ όλοι, είμαστε φιλόδοξοι άνθρωποι με όραμα για να ξαναπάμε τον Παναιτωλικό εκεί που ανήκει, στην Α’ Κατηγορία. Εκεί ανήκει ο Παναιτωλικός, όχι στη Β’. Είναι μια περίοδος μεταβατική για εμάς και μετά από λίγο χρονικό διάστημα θα ξαναείμαστε στη μεγάλη κατηγορία. Θέλω μέσω εσάς να πούμε στους φιλάθλους ότι θα δώσουμε και την ψυχή μας, το όνειρο που ζήσανε μια χρονιά να το ζήσουν για πολύ περισσότερα χρόνια και είμαι σίγουρος ότι θα το καταφέρουμε», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του νέου προπονητή του Παναιτωλικού.

Συμβόλαια και μεταγραφές

Στη συνέχεια η συνέντευξη συνεχίστηκε με ερωτήσεις των δημοσιογράφων με τις τοποθετήσεις των ιθυνόντων να είναι άκρως ενδιαφέρουσες.  Σε ερώτηση για τα μονοετή συμβόλαια που κάνει φέτος στους ποδοσφαιριστές ο σύλλογος, ο κ. Κωστούλας απάντησε: «Εμείς εδώ δίνουμε καλούς όρους, σίγουρα λεφτά, καλές συνθήκες και το κίνητρο της ανόδου. Όποιος παίξει καλά διεκδικεί την ανανέωσή του. Εδώ είμαστε εμείς. Τους καλούς δεν τους αφήνουμε».
Σε ερώτηση για το ποιες  μεταγραφές θα κάνει ακόμη η ομάδα ο Νίκος Καραγεωργίου αποκάλυψε πως θα αποκτηθούν επτά με οκτώ παίκτες ακόμη, αναφερόμενος σε δύο κεντρικούς αμυντικούς, δύο κεντρώους, δύο πλάγιους επιθετικούς, ένα φορ και ένα τερματοφύλακα ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η ομάδα να μην πάει τελικά για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στα Τρία-Πέντε  Πηγάδια, παραμένοντας στο Αγρίνιο, κάτι που θα ξεκαθαρίσει όπως τόνισε ο νέος προπονητής εντός των προσεχών ημερών.

Σε ερώτηση για το τι φοβάται ο Παναιτωλικός στο νέο πρωτάθλημα, ο κ. Κωστούλας ήταν σαφής: «Δε μας φοβίζει κάτι αγωνιστικά. Εξωαγωνιστικά μας φοβίζουν αυτά που μας φόβιζαν όλα αυτά τα χρόνια και τα έχουμε φάει στο πετσί μας. Εμείς ούτε σε σχήματα θα παίξουμε, ούτε σε ομάδες θα μπούμε για να κάνουμε εκδουλεύσεις. Εμείς βλέπουμε μόνο το αγωνιστικό. Τα άλλα είναι για τους άλλους που το υποτίθεται και λέγεται ότι το ξέρουν και το παίζουν το παιχνίδι αυτό…».

Περί Παπαιωάννου
Τα αίματα άναψαν για τα καλά όταν ο Φώτης Κωστούλας ερωτήθηκε για το τι έγινε με το ενδιαφέρον και το ραντεβού που υπήρξε με τον κ. Πανουργιά Παπαιωάννου, με τονπρόεδρο του Παναιτωλικού να έχει έντονη αντιπαράθεση με δημοσιογράφο (Γ. Παπαιωάννου) και εν τέλει να λέει τα εξής: «Ο Πανουργιάς Παπαιωάννου με πήρε τηλέφωνο μέσω του Σωκράτη Τσιάρα. Όλη του η επίσκεψη στο Αγρίνιο κράτησε μισή ώρα. Εγώ περίμενα από αυτόν ένα τηλέφωνο και αυτός από εμένα μια πρόταση οικονομική. Μου ζήτησε να του πω τιμή και εν τέλει του είπα δύο τιμές, μία για τη Β’ Εθνική και μία για την Α’ Εθνική. Αυτό έγινε τέσσερις εβδομάδες αργότερα. Μέχρι τότε με έπαιρνε τηλέφωνο και με ρωτούσε διάφορα τεχνικά θέματα αλλά καθόλου κουβέντα για τίποτε άλλο. Στην κουβέντα επάνω, αντίληψή μου είναι, κατάλαβα ότι το ενδιαφέρον του για τον Παναιτωλικό είναι λίγο. Κατάλαβα ότι στα οικονομικά δεν είχε διάθεση να βάλει χρήματα. Του ανέφερα ποσά που έπρεπε να βάλει, στην καλύτερη επτακόσιες με οκτακόσιες χιλιάδες και στη χειρότερη πάνω από ενάμισι εκατομμύριο. Δεν την είχε αυτή τη διάθεση και έμεινε εκεί το πράγμα. Δε μιλήσαμε ποτέ για τιμή που γράψατε. Εν τέλει μου ζήτησε ποσά και του είπα, τόσα για τη Β’ και τόσα για την Α’. Μου είπε ότι δεν είχε ποτέ του σκεφτεί κατ’ αυτόν τον τρόπο καθώς δεν ήταν ποτέ στις δικές του τις βλέψεις αυτού του είδους οι επενδύσεις, ειδικά όταν έμαθε για τα μπάτζετ που κυκλοφορούν στην Α και τη Β Εθνική και θα προχωρήσει με το Φωκικό. Εν τέλει υποσχεθήκαμε και οι δύο να μην αναφέρουμε τα ποσά που είπαμε ποτέ προς τα έξω. Άρα, δεν προχωρήσαμε ποτέ. Όταν του ανέφερα τα ποσά που τρέχουν από τις δικές μου τις τσέπες, άλλαξε το σκηνικό. Είχα και άλλους όμως που έδειξαν ενδιαφέρον. Τουλάχιστον δυο –τρεις ακόμη, εκτός Αγρινίου. Τη θέλανε όμως δωρεάν. Για ποιο λόγο να το έκανα και να μην την έδινα εν τέλει σε ένα φίλο μου αγρινιώτη;» ήταν η τοποθέτηση του κ. Κωστούλα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο Σωκράτη Τσιάρα ξεκαθαρίζοντας πως η μη συμμετοχή του στο δ.σ. είναι τυπικό θέμα που έχει να κάνει με τη Γ.Γ.Α. και το υπουργείο ανάπτυξης που ζητάει κάποια έγγραφα λέγοντας παράλληλα πως είναι (ο Τσιάρας) εκτός δ.σ. ουσιαστικά εδώ και τέσσερα χρόνια, τονίζοντας από την άλλη και την προσφορά του στην ομάδα.

Για τους οργανωμένους

ΦΩΤΟ ΔΕΡΒΙΣΗΣ

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού για τη σχέση με τους οργανωμένους ανέφερε σε χειμαρρώδη ρυθμό: «Μέχρι πρότινος ιδιαίτερα με τους οργανωμένους είχαμε σχέσεις που ήταν από τις λίγες και σπάνιες για όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο στην Ελλάδα. Τώρα βλέπουμε ένα συνοθύλλευμα λίγο περίεργο. Δηλαδή, καθόμαστε, συζητάμε το τι θα κάνουμε και την ώρα του αγώνα γίνονται άλλα. Άλλοι πετάνε κροτίδες, άλλοι πυρσούς… και δημιουργείται ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που είχαν υποσχεθεί πριν. Η απάντηση που παίρναμε κατά καιρούς από το δ.σ. ήταν ότι είναι κάποιοι που δεν μπορούν να τους ελέγξουν. Δε με καλύπτει αυτό. Αν δεν έχεις τη δυνατότητα να ελέγξεις αυτό το οποίο έχεις οργανώσει, κακώς κάθεσαι και συζητάς μαζί του. Αυτό σταματάει. Οι κουβέντες αυτού του είδους που λέμε αλλά δεν το κάνουμε την Κυριακή που έρχεται ο αγώνας, σταματάει. Μια, δυο, τρεις, πέντε, δέκα…στοίχησε πολλά λεφτά και στο τέλος να λένε ότι νίπτουν και τας χείρας τους. Και να μας κάνουν και κριτική; Ποιός; Οι οργανωμένοι; Την κριτική μπορούν να την κάνουν αλλά να είναι καλοπροαίρετη. Όχι συνθηματικά. Αν λένε για μένα μένω-φεύγω αυτοί είναι είμαστε-δεν είμαστε στην πρώτη. Με ποιους να μιλήσω; Με τους πέντε που έχουν εκλεγεί στο συμβούλιο αλλά δεν μπορούν να ελέγξχουν τους πενήντα – εκατό πόσοι είναι; Αυτά σταματάνε. Δεν έχει. Έχουμε πάρει απόφαση στο συμβούλιο να μην έχουμε κάγκελα στους αγώνες. Καταργούνται. Αν είναι αυτοί οι συγκεκριμένοι οργανωμένοι σωστοί φίλαθλοι και αγαπάνε την ομάδα όπως λένε, θα το δείξουν εδώ. Ούτε μέσα θα μπουν, ούτε θα πετάξουν τίποτα. Το έχω δηλώσει. Το λέω να το ξέρουν όλοι. Όποιος μπει μέσα και διακοπεί ο αγώνας, ψάξτε στον ΚΑΠ και δείτε τι ποινές υπάρχουν. Αφαίρεση βαθμών, πρόστιμα, υποβιβασμός. Είναι λίγοι αυτοί που δεν αγαπάνε την ομάδα. Έχουν τα δικά τους προβλήματα, κοινωνικά και ψυχολογικά και δε θα τα λύσω εγώ. Αν θέλουν να διαλύσουν την ομάδα θα τη διαλύσουν πολύ εύκολα φέτος. Εγώ ο Φώτης ο Κωστούλας δεν ξαναπληρώνω πρόστιμο από τέτοιου είδους αντικείμενα. Τι σημαίνει αυτό; Αν δεν πληρώσω δε θα μας αφήσουν να παίξω ποδόσφαιρο την επόμενη εβδομάδα. Αν η ομάδα καταλήξει στη Δ’ Εθνική μέσ’ τη χρονιά δε θα φταίω εγώ. Σας το λέω και το δηλώνω να το ακούσει όλος ο κόσμος. Είμαστε φίλαθλοι, είμαστε παναιτωλικάρες αλλά απ’ την άλλη πετάμε την κροτίδα και πλήρωσε Κωστούλα δεκαπέντε είκοσι χιλιάδες πρόστιμο. Λεφτά τα οποία αυτή τη φορά τα βάζω για να κάνουμε καλές μεταγραφές αλλά δε θα τα βάλω για να πληρώσω μερικούς που θεωρούν τον εαυτό τους παραπάνω από τους άλλους. Φροντίστε και εδώ ζητάω τη συμπαράστασή σας, απ΄όλους τους καλούς φιλάθλους του Αγρινίου και της Αιτωλ/νίας, υπερασπιστείτε την ομάδα. Από εδώ και πέρα δεν θα υπερασπίζεται την ομάδα το πορτοφόλι του Φώτη Κωστούλα. Είμαστε όλοι υπέυθυνοι να κρατήσουμε αυτό το χώρο και αυτή την ομάδα και να μην πληρώνουμε τζερεμέδες με λεφτά που πάνε σε άλλες ομάδες! Τα  110 χιλιάρικα που πλήρωσα φέτος πήγαν σε άλλες ομάδες της Super League» ενώ συνεχίζοντας σε έντονο ύφος τόνισε:
«Εγώ δεν είμαι μένω-φεύγω. Όταν παίρνω τις αποφάσεις μου τις παίρνω και αυτές τις βλακείες τα μένω-φεύγω να τις κρατήσουνε για πάρτη τους. Εγώ είμαι σταθερός στις θέσεις μου και το έχω δείξει από την αρχή. Φροντίστε να μάθετε τον κόσμο να φέρεται σωστά και αθλητικά μέσα στο γήπεδο».

Για το ίδιο θέμα ο κ. Καραγεωργίου ήταν σαφώς πιο λακωνικός λέγοντας:«Δεν ξεχωρίζω κανέναν. Την παρουσία του κόσμου του Παναιτωλικού στο γήπεδο τη ζήλευα. Όλοι μαζί δίπλα στην ομάδα να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Στη συνέχεια και σε σχετική ερώτηση ο κ. Κωστούλας αναφέρθηκε και στη βοήθεια που ζητάει από τους πολιτικούς τονίζοντας:«Ζητάμε από τους πολιτικούς και από εσάς τους δημοσιογράφους να στηρίξετε κάτι που είναι πέρα για πέρα δίκαιο. Δε ζητάμε χάρες. Τους πιέζουμε και ζητάμε την ανταπόκρισή τους, χωρίς να είμαστε και σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε στο τέλος…».

ΦΩΤΟ ΔΕΡΒΙΣΗΣ

Για τα αγωνιστικά και τον τρόπο που γίνονται οι μεταγραφές ερωτώμενος ο κ. Καραγεωργίου είπε:«Παίζουμε για να κερδίζουμε με καλό ποδόσφαιρο. Κοιτάμε όμως και το αποτέλεσμα. Μπορεί σε κάποια γήπεδα που δεν μπορεί να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο να κοιτάξουμε μόνο το αποτέλεσμα. Εάν δεν πω την άποψή μου για την οποιαδήποτε μεταγραφή, δε θα γίνει», ενώ τόνισε πως δεν θα πάρει ποδοσφαιριστές από τον Εργοτέλη (λόγω και της επτάχρονης θητείας του εκεί), εκτός αν έχουν μείνει ελεύθεροι κάποιοι παίκτες.
Ο κ. Κωστούλας στη συνέχεια άσκησε έντονη κριτική σε τοπικά μέσα ενημέρωσης λέγοντας μεταξύ άλλων πως γράφουν ανακρίβειες, κακοήθειες και ψέμματα ενώ υπάρχει εμπάθεια σε πρόσωπα της διοίκησής του και τόνισε πως ζητάει τη βοήθειά τους. «Δε με θίγετε εμένα προσωπικά σαν Φώτη Κωστούλα, ότι και αν γράψετε. Η ομάδα παθαίνει ζημιά απ΄ το να γράφετε συκοφαντίες, ανακρίβειες και αναλήθειες και να μη διασταυρώνετε πέντε πράγματα».

Τι είναι αυτά που ακούω;”
Κάπου εκεί πήρε το λόγο ο κ. Καραγεωργίου που με μια δυναμική παρέμβαση, τόνισε: «Δεν επιτρέπεται να ακούγονται τέτοιες απόψεις παιδιά. Ο Παναιτωλικός είναι παράδειγμα προς μίμηση για τον υπόλοιπο φίλαθλο κόσμο και ομάδες της υπόλοιπης Ελλάδας. Εμείς εδώ θα βάλουμε κατά των προσώπων, κατά της ομάδας, τους παίκτες, τους προπονητές, τη διοίκηση; Μα αν είναι δυνατόν! Τι είναι αυτά που ακούω εδώ;Εγώ θα γίνω Παναιτωλικός που ούτε καν πέρναγε από το μυαλό μου! Θα δώσω και την ψυχή μου μαζί σας να ενωθώ μαζί με αυτό που έβλεπα με τον Εργοτέλη και το ζήλευα! Εδώ έχουμε μιάμισι ώρα τώρα και συζητάμε ότι δήθεν ο κόσμος…; Ο κόσμος μαζί μας είναι! Εσείς πρέπει με οποιοδήποτε τρόπο να περάσετε το μήνυμα. Θέλω να σταματήσουν αυτές οι ερωτήσεις αυτή τη στιγμή. Δεν κάνουν καλό. Ποια γκρίνια ρε παιδιά; Ρωτήστε στον Εργοτέλη τι λέγανε όταν βλέπανε αυτή την εικόνα εδώ. Η αγάπη προς την ομάδα. Εσείς που έχετε τη δυνατότητα, αυτό πρέπει να κάνετε, αρχής γενομένης από τώρα. Δεν είναι ώρα για τέτοια πράγματα τώρα. Ξεκινάνε για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ξεκινάμε με άλλη λογική».

“Δε στρεφόμουν ενάντια στον κόσμο”

ΦΩΤΟ ΔΕΡΒΙΣΗΣ

Στη συνέχεια και ερωτώμενος ο κ. Κωστούλας αν θα έπρεπε να ζητήσει κάποια συγνώμη από τον κόσμο και όσον αφορά τη συνέντευξή του και τα λεγόμενά του στην τηλεοπτική συνέντεξη που είχε δώσει στο τοπικό κανάλι, σχολίασε ζητώντας παράλληλα και μια συγνώμη: «Ο Παναιτωλικός μπορεί να είναι η ομάδα της καρδιάς μας όπου και να παίζει, όχι μόνο στα συνθήματα. Εμένα με πίκρανε, όχι επειδή πέσαμε κατηγορία, όχι επειδή θα πληρώσω κι άλλα λεφτά αλλά με πίκρανε και με στεναχωρούσε η πίκρα που ένιωθε ο κόσμος εκείνος και μπορεί να είπα πράγματα κατά τέτοιο τρόπο και με τέτοιο ύφος που ο κόσμος να τα εξέλαβε τελείως διαφορετικά, αλλά η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν τα είχα βάλει με τον κόσμο. Εκείνη τη στιγμή τα είχα βάλει με πέντε – έξι δημοσιογράφους που δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους που δεν διαπαιδαγωγούν τον κόσμο πάνω σε αυτό που εγώ προσπαθώ, σε πολιτισμένο τρόπο σκέψης αντιπάλων και οπαδών άλλων ομάδων στο γήπεδο, και ήμουν πιο πολύ απογοητευμένος από εμένα. Δε στρεφόμουν ενάντια στον κόσμο. Πιο πολύ ήταν συγκεκριμένα άτομα που κάνουν μόνιμα πόλεμο στη διοίκηση. Εκείνη τη φορά απέτυχα σε αυτό το πράγμα. Δεν το κατάφερα. Εδώ πέσαμε κατηγορία και έγινε λες και ήρθε η συντέλεια του κόσμου. Δηλαδή είμαστε καλοί Παναιτωλικοί μόνο στη Super League; Είμαστε με την ομάδα, όχι με τις κατηορίες. Θέλουμε να είμαστε ψηλά να ακουγόμαστε, να φτιάξουμε και τα οικονομικά μας αλλά πάνω απ΄όλα είμαστε φίλαθλοι αυτής της ομάδας όπου και να είναι. Εγώ για ένα πράγμα ζητάω συγνώμη απ΄τον κόσμο: Όχι γι’ αυτά που είπα γιατί δεν ήταν αυτά που εννοούσα και έτσι δυστυχώς τα μετέφεραν ορισμένοι δημοσιογράφοι, αλλά για το παίξιμο και την πτώση μας φέτος που του δώσαμε αυτή την πίκρα. Γι’ αυτό ζητάω συγνώμη. Συγνώμη που πέσαμε, αλλά εσύ σαν σωστός φίλαθλος πρέπει να είσαι με τον Παναιτωλικό σε όλες τις κατηγορίες» .

Κλείνοντας και θέλοντας να κατεβάσει τους τόνους που ήταν σε υψηλή τάση την περισσότερη ώρα, είπε: «Έχουμε προβλήματα, όχι όμως τεράστια. Δεν έγινε και παγκόσμιος πόλεμος. Κάπου κάπου πρέπει να εκτονονώμαστε και να τα λέμε. Ελπίζω φεύγοντας από εδώ, αυτό που θα μείνει σε εσάς περισσότερο, να είναι ένα και μοναδικό: Εμείς ακολουθούμε την ομάδα πολιτισμένα παντού στηρίζοντάς τη με τον κάθε τρόπο, εντός και εκτός γηπέδου. Αυτό να μείνει. Τα άλλα είναι παρελθοντολογία».

“Να μη βιαστούμε να βγάλουμε τα συμπεράσματά”

Άκρως αφοπλιστική και δέκτης πολλών «μπράβο» ήταν η απάντηση του κ. Καραγεωργίου σε ερώτηση του agrinionews.gr για το χρόνο που απαιτείται για το δέσιμο της ομάδας καθώς με τις πολλές προσθήκες ουσιαστικά γίνεται μια καινούργια ομάδα από την αρχή:
«Είναι δεδομένο ότι υπάρχει μία δυσκολία και σε αυτή θα πρέπει όλοι μας να σταθούμε λίγο. Να μη βιαστούμε να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας, ούτε να αποδοκιμάσουμε, ούτε οτιδήποτε. Είμαι εκατό τοις εκατό πεποισμένος για τα παιδιά που θα έρθουν. Οποιοσδήποτε όμως από αυτούς που θα έρθει δεν θέλει να γίνει Παναιτωλικός και να πονέσει για την άνοδό μας θα βγει έξω. Είναι δεδομένο αυτό και ας κάναμε την επιλογή και ας φανεί ότι κάναμε λάθος. Άνθρωποι είμαστε και κανουμε λάθη. Θα προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα να μπούμε στο πρωτάθλημα έτοιμοι και φαντάζομαι ότι και οι παίκτες που θα έρθουν θα έχουν αυτή τη λογική. Όποιος δεν την έχει, θα μείνει στην άκρη. Η δυσκολία στο δέσιμο είναι δεδομένη. Γι΄αυτό ζητάω τη βοήθειά σας για λίγο. Να δέσουμε, να βρούμε το ρυθμό μας».
Προς το τέλος το λόγο πήρε ο δικηγόρος της ΠΑΕ κ. Κωστακόπουλος που αναφέρθηκε εκτενώς στις δικαστικές μάχες του Παναιτωλικού παραθέτοντας στοιχεία και σχολιάζοντας νομικά τις παράτυπες αποφάσεις που έχουν βγει από τις δικαστικές αίθουσες που δεν δικαίωσαν, όπως έπρεπε, τους αγρινιώτες.
Π.Κ.

 

Τα μέλη της διοικησης παρόντα στη συνέντευξη

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.