Παρασκευή, Νοέμβριος 15, 2019

Και ανακόλουθος και με άγνοια…

Ο Αρβανιτόπουλος θεωρούταν σοβαρός άνθρωπος. Εσχάτως όμως που ενεπλάκη με την πολιτική φαίνεται πως κόλλησε τα μικρόβια της. Αφορμή για το σχόλιο η ανακολουθία του αλλά και η ανεπίτρεπτη άγνοια που έδειξε για το Πανεπιστήμιο του Αγρινίου που ο ίδιος  ωθεί σε κατάργηση.  

Χθες λοιπόν εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον Antenna. Yπεραμύνθηκε της «Αθηνάς» και επιχειρηματολόγησε υπέρ του σχεδίου. Η παρουσία όμως του Γ.Βαρεμένου στο πάνελ έδωσε την ευκαιρία η κουβέντα να πάει και στο Πανεπιστήμιο του Αγρινίου.

“Είναι παγκόσμια πρωτοτυπία να ιδρύονται Πανεπιστήμια με δύο-τρία τμήματα” δήλωσε. Μόνο που αυτό έγινε επί κυβερνήσεως Καραμανλή, παρά το πλευρό του οποίου διατελούσε ο ίδιος .Τότε βέβαια δεν εξέφρασε αντίρρηση. Ούτε όμως εξέφρασε αυτή την άποψη στις συναντήσεις του με τους παράγοντες της περιοχής όταν διαβεβαίωνε πως το Πανεπιστήμιο δεν θα καταργηθεί. Τακτικά ανακόλουθος λοιπόν. Αλλά το χειρότερο και με άγνοια. «Τα τμήματα του Αγρινίου θα επιστρέψουν εκεί που προϋπήρχαν, στο Πανεπιστήμιο Πατρών» ανέφερε. Απλώς δεν ήξερε ότι τα τμήματα ανήκαν στο Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων…

Μετά από αυτό λοιπόν πρέπει να πήραν απόφαση και οι τελευταίοι ότι πρόθεση να ανατρέψει την απόφαση για το Αγρίνιο δεν έχει.  Δικαιολογημένα άλλωστε  ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Αγρινίου Ν.Καζαντζής -που ανήκει στο ίδιο κόμμα- χαρακτήρισε τον υπουργό αναξιόπιστο θεωρώντας ότι το Αγρίνιο δεν πρέπει πλέον να συνομιλεί μαζί του.

Ωστόσο καλό είναι κάποιοι εκ των νεοδημοκρατών παραγόντων να του το πουν κι ευθέως. Άλλωστε ο Αρβανιτόπουλος ξέρει πολλούς στο Αγρίνιο από τις τακτικές επισκέψεις του όταν έστηνε το παράρτημα του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής. Τότε που ερχόμενος στην πόλη κατέληγε το βράδυ πάντα σε συγκεκριμένο εστιατόριο για να δοκιμάσει το γλυκό μήλο που του άρεσε…

ΔΕΙΤΕ σε αυτό το link και στο 157′ του βίντεο τις αναφορές Αρβανιτόπουλου για το Πανεπιστήμιο του Αγρινίου

http://beta.antenna.gr/webtv/watch?cid=ga_p_p_hx_z_w_ris%3d&p=1

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.