Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Και εγένετο… ΣΥΡΙΖΑ Φυτειών

Και εγένετο… ΣΥΡΙΖΑ Φυτειών

11296951_962056873846773_1540396099_oΠολίτες του πρώην Καποδιστριακού Δήμου Φυτειών ίδρυσαν Οργάνωση Μελών (Ο.Μ.) ΣΥΡΙΖΑ με έδρα τις Φυτείες. Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Ο.Μ. ΦΥΤΕΙΩΝ: Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει..!

Στη δύσκολη και πρωτοφανή πολιτική συγκυρία για τη χώρα και το λαό μας, πολίτες του πρώην Καποδιστριακού Δήμου Φυτειών ίδρυσαν Οργάνωση Μελών (Ο.Μ.) ΣΥΡΙΖΑ με έδρα τις Φυτείες. Στην ιδρυτική συνέλευση της Ο.Μ. παρευρέθη κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ως η πολιτική δύναμη που αγωνίζεται για την πλήρη ανάκτηση της εθνικής ανεξαρτησίας της χώρας, για τη δημοκρατική λειτουργία των θεσμών και την έξοδο της ελληνικής κοινωνίας από την τεράστια ανθρωπιστική κρίση των τελευταίων μνημονιακών ετών, ενώνει την μεγάλη πλειονότητα των Ελλήνων.
Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Φυτειών, αποτελούμενη από νέους κατά το πλείστον πολίτες, αγωνίζεται για την ανάσχεση του κατήφορου που περιήλθε η περιοχή μας και τη δρομολόγηση μιας νέας προοπτικής για την τοπική μας κοινωνία, στο πλαίσιο μια συνολικής εκκίνησης της χώρας.
Κατά την ιδρυτική γενική συνέλευση, ομόφωνα ορίστηκε πενταμελής Συντονιστική Επιτροπή (Γραμματεία) αποτελούμενη από τους: Ζανιά Δημητρη, Σαλτογιάννη Χρήστο, Μπέτση Γιάννη, Χατζηζαφειρίου Νατάσσα και Γκούμα Σταύρο.
Ομόφωνα ορίστηκε Συντονιστής (Γραμματέας) ο Ζανιάς Δημήτρης και Αναπληρωτής Συντονιστής (Γραμματέας) ο Σαλτογιάννης Χρήστος.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. antikeimenikos

    Το δημόσιο άνοιξε και σας περιμένει σύντροφοι!!
    Σας δέσμευσαν τις αγροτικές επιδοτήσεις για να πληρώσουν δ.υ. και συναξιούχους και εσείς φτιάχνετε τοπικές οργανώσεις για τους στηρίξετε. Μπράβο σας!

  2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    Να ξαναδώ το θέαμα: μαυριδερός τύπος, ανοιχτό πουκάμισο, καδένα, Marlbobo στην τσέπη του πουκαμίσου και Johny κόκκινο και ας πεθάνω

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.