Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Και νέο περιστατικό με πτώση δικυκλιστή…

Και νέο περιστατικό με πτώση δικυκλιστή…

…μικρή επαφή με το περιβάλλον για βαριά τραυματία

Δεν προλαβαίνει να τελειώσει το ένα περιστατικό και έρχεται άλλο πανομοιότυπο με σοβαρές πτώσεις μοτοσικλετιστών στην πόλη του Αγρινίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του aginionews.gr το απόγευμα της Παρασκευής είχαμε και πάλι ένα ανάλογο περιστατικό με αναβάτη μοτοσικλέτας, μικρού κυβισμού αυτή τη φορά, που τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά στο κεφάλι… Ο συμπολίτης μας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και όλο το βράδυ οι οικείοι του τον ξυπνούσαν για να δουν αν αντιδρά και να ενημερώνουν γιατρούς και νοσηλευτές, λόγω αιματώματος που είχε στο κεφάλι. Σε τέτοιες περιπτώσεις αν ο ασθενής δεν αντιδράσει σημαίνει ότι το αιμάτωμα έχει εξαπλωθεί και πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα. Ευτυχώς έχει διαφύγει τον κίνδυνο και φαίνεται ότι με ειδική αγωγή θα αντιμετωπιστεί η κατάστασή του.
Ομοίως φαίνεται ότι και η περίπτωση του μοτοσικλετιστή που είχε χτυπήσει στο κεφάλι σε κολωνάκι στην Μπότσαρη αφήνει κάποια αχτίδα αισιοδοξίας καθώς τουλάχιστον απέκτησε επαφή με το περιβάλλον. Παρόλα ταύτα η κατάστασή του εξακολουθεί να είναι πολύ σοβαρή.
Δυστυχώς, δεν σταματούν τα παρόμοια περιστατικά και πληρώνουμε και ένα έξτρα φόρο στην άσφαλτο με ζωές για πολλούς και διάφορους λόγους.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.