Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Και οι φίλοι του Σώρρα στο Αγρίνιο

Και οι φίλοι του Σώρρα στο Αγρίνιο

hqdefaultΟπαδοί του Άρτεμη Σώρρα συγκεντρώθηκαν την Κυριακή στο Αγρίνιο. Η εκδήλωση έγινε σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης όπου-όπως ανέφερε και η πρόσκληση- «παρουσιάστηκαν στους πολίτες του Αγρινίου ,όλα τα στοιχεία και οι αποδείξεις για τα οικονομικά μέσα που υπάρχουν και μας υποκρύπτουν(σ.σ. μάλλον αποκρύπτουν εννοεί) εδώ και πολλά χρόνια οι κυβερνώντες καθώς και όλα τα κόμματα, ώστε οι Έλληνες να γνωρίσουν τις δυνατότητες που έχουν για την ευημερία και την ανάπτυξη στον τόπο τους»

Ο ομιλητής της εκδήλωσης Χρήστος Τσάπος ανέλυσε το πώς «οι πουλημένοι πολιτικοί» και εδώ και στις ΗΠΑ αποκρύπτουν ότι μπορούμε να σωθούμε με μερικά χρεόγραφα που κανένας δεν τα θέλει. Λέγεται πως υπήρξε και διαδικτυακή σύνδεση με τον Αρτέμη Σώρρα ο οποίος πάντως δεν άδειασε να έρθει καθώς είχε διάφορες υποθέσεις να εκκρεμούν.

Θα είχε ενδιαφέρον να αποσαφηνίσει και διάφορες πατριωτικές κορώνες που έχει εκστομίσει, κορυφαία των οποίων είναι ότι ο…εβραίος Αλέξης Γρηγορόπουλος είναι ζωντανός και όλα έγιναν για να αποπροσανατολιστεί «ο λαός».

Κοντά ήταν η Πάτρα, αν και από κει τα μηνύματα δεν είναι και τα καλύτερα για τον κ. Σώρρα, αφού κανένας δεν μπορεί να πει ποια είναι η επιχειρηματική και οικονομική του δραστηριότητα. Χοντρικά η υπόθεση είναι ότι ο κ. Σώρρας ζητά να ανταλλάξει τα δικά του ομόλογα, με αντίστοιχα γνήσια ελληνικά ομόλογα. Το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ έχει απαντήσει στην Ελλάδα από τον Απρίλη του 2013 ότι αυτά δεν είναι έγκυρα, οι λογαριασμοί δεν υπάρχουν και η διακίνησή τους θα πρέπει να κινητοποιήσει τον εισαγγελέα. Ο ίδιος εννοείται ότι έχει μηνύσει όλη τη Βουλή και το ελληνικό Κράτος.

Το ότι βρέθηκαν 80 άνθρωποι να ακούσουν ότι λεφτά-και μάλιστα πολλά-υπάρχουν δεν είναι παράξενο. Εδώ οι μισοί Έλληνες πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.