Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Καλή εμφάνιση και στα Δελφίνεια από τον ΝΟΑ

Καλή εμφάνιση και στα Δελφίνεια από τον ΝΟΑ

Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 7/5/2011 στην Ιτέα τα 45α Δελφίνεια. Εκδήλωση που διοργάνωσε ο τοπικός Ν.Ο. Ιτέας για κολυμβητές 09-12 ετών.
Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των νεαρών κολυμβητών και τον νομό μας εκπροσώπησε ο Ναυτικός Όμιλος Αγρινίου. Συμμετείχαν περίπου 250 αθλητές από την Αθήνα, τα Τρίκαλα, τη Λαμία, τη Λειβαδιά και τη Χαλκίδα.
Οι μικροί κολυμβητές του Ν.Ο.Α. έκαναν πολύ καλή εμφάνιση και επιδόσεις για την ηλικία τους με 5 πρώτες θέσεις με την Καραγιάννη Δέσποινα, τον Νικολό Παντελή και την Κατσιμάρδου Αρετή. Μια δεύτερη θέση με τον Νικολό Παντελή και 4 τρίτες θέσεις με την Κόκκιου Θεοδώρα, Κατσιμάρδου Αρετή και Σταθοχρηστόπυλο Δημήτρη. Επίσης πολύ καλή εμφάνιση έκαναν και οι υπόλοιποι κολυμβητές στην πρώτη τους εμφάνιση όπως η Σίμου Στέβη, Πιστιόλας Νίκος, Κόκκιος Γιώργος, Νταγιάντας Βασίλης και Αριστομένης Σταθοχρηστόπουλος.
Ο προπονητής του Ν.Ο.Α Νταγιάντας Χρήστος δήλωσε ευχαριστημένος από τις επιδόσεις των αθλητών του και δήλωσε ετοιμότητα για τους επόμενους αγώνες στα Γιάννενα για κολυμβητές 05-09 ετών.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.