Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Καλαμιές… κρύβουν το δρόμο για το «Χαμόγελο»

Καλαμιές… κρύβουν το δρόμο για το «Χαμόγελο»

road_2Ένα «δάσος» από καλαμιές και βάτα κλείνουν σχεδόν το μισό δρόμο που οδηγεί από το δημοτικό σχολείο προς το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας του «Χαμόγελου του Παιδιού» στο χωριό μας.

Εδώ και πολύ καιρό το συγκεκριμένο σημείο έχει «κρυφτεί» κυριολεκτικά και δυσκολεύει την κίνηση οχημάτων και πεζών αφού στα πεζοδρόμια και σε αρκετά σημεία του δρόμου, η φύση δημιουργεί το δικό της «βασίλειο» με αγριόχορτα και καλάμια…

Πολλά χορτάρια και βάτα (αγριάγκαθα) υπάρχουν επίσης πέριξ του «Χαμόγελου του Παιδιού», όπως για παράδειγμα στο χώρο του κτιρίου του ΟΤΕ, αλλά και σε ιδιωτικά οικόπεδα.

Ακόμη δεξιά και αριστερά της οδού υπάρχουν διάσπαρτα μπάζα και απορρίμματα δημιουργώντας έτσι μια εικόνα που δεν συνάδει με τον πολιτισμό μας.

Επίσης, τη νύχτα, κάποιοι λαμπτήρες του δημοτικού φωτισμού δεν ανάβουν και χρειάζεται η άμεση αντικατάστασή τους.

Τέλος θα πρέπει να επισημάνουμε το γεγονός ότι, ακόμη, μετά από λειτουργία δυο χρόνων του «Χαμόγελου» στα Καλύβια, δεν έχουν τοποθετηθεί ενημερωτικές πινακίδες σε κεντρικά σημεία του χωριού που θα βοηθούν οδηγούς και επισκέπτες να εντοπίσουν το Σπίτι του Χαμόγελου»…

Καλό θα ήταν οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Αγρινίου να επιληφθούν των σοβαρών αυτών θεμάτων και να προγραμματίσουν τις απαραίτητες παρεμβάσεις τους.

www.kalyvia.gr

road_3

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.