Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, 2022

ΚΑΛΕΣΜΑ για την Παρασκευή 25 Νοέμβρη στις 7 μ.μ.στο Δημαρχείο Αγρινίου

ΚΑΛΕΣΜΑ για την Παρασκευή 25 Νοέμβρη στις 7 μ.μ.στο Δημαρχείο Αγρινίου

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΚΑΛΕΣΜΑ για την Παρασκευή 25 Νοέμβρη στις 7 μ.μ.στο Δημαρχείο Αγρινίου

Προς όλους τους συμπολίτες μας

ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΟ, ο Δήμαρχος Αγρινίου Π. Μοσχολιός στην τελευταία προεκλογική του ομιλία, ζητώντας την ψήφο των δημοτών της πόλης έλεγε :
«Αντιλαμβανόμαστε την πολιτική σαν μια υπόθεση του συνόλου των πολιτών, των οργανώσεων, των κοινωνικών ομάδων που διακατέχονται από πάθος, από αγάπη, από διάθεση προσφοράς για το κοινό αγαθό κι όχι σαν βήμα εξυπηρέτησης προσωπικών συμφερόντων.»
«Θα είμαστε μαζί, κάθε μέρα, στο μετερίζι μιας ωραίας και μοναδικής αποστολής Να κάνουμε το νέο μας Δήμο Πρωτοπόρο. Πρώτο σε ανάπτυξη, σε κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη. Η υπόθεση του Δήμου μας δεν περιορίζεται μόνο στο Δημοτικό Συμβούλιο και τον Δήμαρχο. Είναι κοινή υπόθεση και ευθύνη όλων μας». … ΣΗΜΕΡΑ, οι πολίτες , οι κοινωνικές ομάδες, οι φορείς οι εργαζόμενοι ,οι άνεργοι ζητάμε από τη Δημοτική αρχή να υλοποιήσει την προεκλογική υπόσχεση του 2010 για κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη.
ΖΗΤΑΜΕ να σταθεί δίπλα μας απέναντι στο άδικο χαράτσι της ΔΕΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΘΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.
Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 7 το απόγευμα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο για το αίτημα αυτό
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ
γιατί είναι κοινή υπόθεση και ευθύνη όλων μας…
Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών Αγρινίου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.