Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Καλούνται οι φίλαθλοι να προσφέρουν τρόφιμα

Καλούνται οι φίλαθλοι να προσφέρουν τρόφιμα

κοινωνικο παντοπωλείοΣτον αγώνα Παναιτωλικός- Παναθηναϊκός 

Nέα πρωτοβουλία στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αγρινίου, αυτή τη φορά στον αγώνα Παναιτωλικός- Παναθηναϊκός. Με ανακοίνωση του ο Παναιτωλικός προσκαλεί τους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα την προσεχή Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου να φέρουν μαζί τους τρόφιμα που θα παραδώσουν στις εισόδους του γηπέδου σε εθελοντές που θα βρίσκονται εκεί. Η ανακοίνωση:

“Στηρίζω – θέλω – μπορώ”

Οι δυσκολίες της εποχής έχουν οδηγήσει συμπολίτες μας να ζουν στα όρια της φτώχιας και κάποιοι εξ’ αυτών αντιμετωπίζουν πρόβλημα διαβίωσης. Το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ του Δήμου Αγρινίου, με τη βοήθεια των συμπολιτών μας, βρίσκεται δίπλα τους.
Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ συμμετείχε ενεργά στην «Ημέρα Αγάπης» που διοργανώθηκε στις 6 Νοεμβρίου 2014 για την ενίσχυση του έργου του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ και στέκεται διαρκώς αρωγός της δράσης του.
Τώρα, σε συνεργασία με τον ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, καλούμε τους φιλάθλους να δώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ένα ακόμα μήνυμα ανθρωπιάς, αλληλεγγύης, εθελοντισμού, στηρίζοντας και ενισχύοντας το έργο του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ενόψει εορτών.
Οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα Super League ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ την προσεχή Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου2014 και ώρα 17.15, καλούνται να φέρουν μαζί τους τρόφιμα που θα παραδώσουν στις εισόδους του γηπέδου σε εθελοντές που θα βρίσκονται εκεί.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στέλνουμε ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς, προσφέροντας ότι μπορούμε για να ενισχύσουμε τον συνάνθρωπό μας!!

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Άνεργος

    Ο ορισμός της υποκρισίας. Η ευαισθησία δεν εκφράζεται κατά περίπτωση και κατά το δοκούν. Κάποιοι άλλοι, φτύσανε αίμα για να στήσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τις άλλες κοινωνικές δομές στην πόλη. Τότε, οι σημερινοί “ευαίσθητοι” τους λοιδωρούσαν. Τώρα, προβάλλονται, μέσα από τις δομές αυτές, για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους. Και όταν δεν θα τους εξυπηρετεί άλλο το επικοινωνιακό τους παιχνίδι, θα εξαφανιστούν πάλι. Υποκριτές και φαρισαίοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.