Παρασκευή, 16 Απριλίου, 2021

Καλούν σε νέα συγκέντρωση αύριο για Ε.Εστία και Ο.Ε.Κ.

Καλούν σε νέα συγκέντρωση αύριο για Ε.Εστία και Ο.Ε.Κ.

Καλούν σε νέα συγκέντρωση αύριο για Ε.Εστία και Ο.Ε.Κ.

 

Στις 5.30 το απόγευμα εργαζόμενοι γονείς και δανειολήπτες

 

 

Με νέα ενημερωτική συγκέντρωση κατά την πρώτη μέρα της απεργίας συνέχισαν την κινητοποίησή τους οι εργαζόμενοι στην Εργατική Εστία και τον Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας. Είχαν συγκέντρωση με γονείς, προμηθευτές και ενδιαφερόμενους στο χώρο του παιδικού σταθμού στην Αγία Τριάδα ενώ στη συγκέντρωση παρέστησαν και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Την Περιφέρεια εκπροσώπησε ο Αντιπεριφεριεάρχης κ. Αντωνόπουλος ενώ παραβρέθηκαν και οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Κατσαρή και Σφυρής, ο κ. Γρίνος, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και ο κ. Δήμας από τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Σε πρώτη φάση αναμένουν τα αποτελέσματα ενός συντονιστικού που δημιουργείται πανελλαδικά για να δράσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ενώ ζήτησαν και από τον κ. Γρίνο να θέσει το θέμα στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης. Όπως εξήγησε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου όμως την Τετάρτη είναι ειδική συνεδρίαση που δεν προβλέπεται άλλο θέμα και κατά συνέπεια καλό θα είναι το θέμα να συζητηθεί εντός ημερήσιας διάταξης την ερχόμενη Δευτέρα. Επίσης και ο κ. Αντωνόπουλος δεσμεύτηκε ότι τι θέμα θα έρθει και σε Περιφερειακό Συμβούλιο της επόμενης εβδομάδας.

Παράλληλα οι εργαζόμενοι όρισαν για αύριο στις 5.30 το απόγευμα νέα συνάντηση στον ίδιο χώρο στην οποία καλούν όλους τους γονείς και τους εμπλεκόμενους αλλά και ανθρώπους που έχουν σχέση με την Εργατική Κατοικία για μεγαλύτερη κινητοποίηση.

 

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.