Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2020

Κανένα σχόλιο από τον Παναιτωλικό για τις τελευταίες εξελίξεις

Οι άνθρωποι του Παναιτωλικού και ειδικά ο πρόεδρος και η ομάδα που τρέχει το όλο ποδοσφαιρικό σύστημα που λέγεται Παναιτωλικός, θα μπορούσαν σήμερα να είναι οι πλέον προβεβλημμένοι καθώς για ακόμη μια φορά βγαίνουν, μαζί με το όνομα της ομάδας, αλώβητοι από όλα όσα ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Επίσης θα μπορούσαν να αντιπαραβάλλουν τη δική τους πολιτεία με ότι ψάχνει η δικαιοσύνη σε τουλάχιστον…7 ομάδες που ήταν να παίξουν στην πρώτη κατηγορία, πάντα υπό την αίρεση ότι η κατηγορία δεν είναι αποτελεί με κανένα τρόπο ενοχή. Προς τιμήν τους προτιμούν ένα τελείως διαφορετικό τρόπο αντίδρασης.
Παρότι το agrinionews.gr επιχείρησε να μάθει τουλάχιστον την άποψή τους για όλα αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας η απάντηση είναι ότι δεν γίνεται και δεν θα ήταν ποτέ δυνατό να γίνει κανένα σχόλιο. Όχι μόνο για την εξαιρετική θέση του Παναιτωλικού και την μη εμπλοκή του, αλλά και για τις άλλες ομάδες.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας έχει επιλεγεί προσεκτικά αυτή η τακτική καθώς δεν επιθυμεί κανείς στην ομάδα να θίξει προέδρους που ακόμα δεν έχουν μάθει γιατί κατηγορούνται, ενώ και η δικαιοσύνη πρέπει να μείνει έξω από κάθε επηρεασμό και σχόλιο. Είναι γνωστό άλλωστε ότι υπάρχουν επίσημες εισαγγελικές κλητεύσεις και το θέμα είναι πλέον και ποινικό( οι πρόεδροι των ομάδων διώκονται ούτως ή άλλως ακόμη και χωρίς προσωπική εμπλοκή ως πρόεδροι του Διοικητικού Συμβουλίου της διωκόμενης ομάδας!).
Σε άλλο ένα ζήτημα λοιπόν ο Παναιτωλικός φαίνεται να έχει επιλέξει τον πιο δύσβατο δρόμο αλλά και τον πιο διαυγή.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.