Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Καραγεωργίου: “Με έβρισαν 2, 3, άντε 5…”

Ο Καβαλιώτης τεχνικός δεν θέλησε να σχολιάσει την υποδοχή των φιλάθλων του Εργοτέλη, δεν έκρυψε την συγκίνηση του αποθεώνοντας ακόμα τον Ντιέγκο Ρομάνο.

Αρχικά, ο Νίκος Καραγεωργίου είπε πως “είμαι πολύ χαρούμενος, άσχετα αν έχω ηττηθεί που βλέπω τα πρόσωπα σας. Η συνεργασία μας είναι άψογη και έχω ενα λόγο παραπάνω να χαίρομαι. Ο Εργοτέλης κέρδισε γιατί είχε ένα γίγαντα κεφαλοσφαιριστή και είναι τυχερός που έχει αυτό το παιδί στην ομάδα. Το όνομα του θα το βρείτε εσείς. Ξέρετε που αναφέρομαι. Από εκεί και πέρα κάναμε μια προσπάθεια. Στο πρώτο μέρος που είδαμε και καλύτερο θέαμα, δημιουργήσαμε προβλήματα αλλά είχαμε κι όλας. Με δύο στημένες φάσεις φάγαμε δύο γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Διέκρινα θέληση από τα παιδιά. Συγχαρητήρια στον Εργοτέλη για τη νίκη και καλή του συνέχεια”.

Ερωτηθείς για το αν περίμενε τον τροπο που τον υποδέχθηκαν οι φίλοι του Εργοτέλη και τις αποδοκιμασίες που άκουσε ο Νίκος Καραγεωργίου δήλωσε: “Αν εξαιρέσουμε 4-5 άτομα που δεν νομίζω να είναι φίλαθλοι του Εργοτέλη, ήρθαν να με δούνε, να με χαιρετήσουν άνθρωποι τους οποίους δεν γνωρίζω. Όλα αυτά τα χρόνια ήταν χρόνια που κανένας δεν τα ξεχνάει και ενδεχομένως ο Εργοτέλης να μην τα ξεχάσει ποτέ”.

Eπιμέλεια: Μανώλης Σαρρής

www.athleticradio.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.