Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Καραγκούνης για Πανεπιστήμιο: Η κυβέρνηση είναι έκθετη στη δέσμευση της

Καραγκούνης για Πανεπιστήμιο: Η κυβέρνηση είναι έκθετη στη δέσμευση της

kostas-karagkounis-nea-dimokratiaΟ Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραγκούνης εξέδωσε δήλωση σχετικά με το χωροταξικό ζήτημα των πανεπιστημιακών τμημάτων του Αγρινίου που ανακινεί η Σύγκλητός του πανεπιστημίου Πατρών. «Η κυβέρνηση είναι έκθετη στη δέσμευση της, οφείλει άμεσα να ενισχύσει το Πανεπιστήμιο με έργα και όχι στα λόγια», σημειώνει ο κ.Καραγκούνης. Αναλυτικά η δήλωσή του:

Δύο μόλις μήνες μετά τη δέσμευση του Υπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Αριστείδη Μπαλτά, σε σχετική ερώτηση που κατέθεσα περί της παραμονής στο Αγρίνιο των Τμημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής της Πάτρας (Τμήματα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών, Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων, και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων), η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου της Πάτρας επαναφέρει το ζήτημα της μεταφοράς των εν λόγω τμημάτων, θέτοντάς το, μάλιστα, πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη της έκτακτης συνεδρίασης της Συγκλήτου της Πέμπτης 18ης Ιουνίου.

Η κυβέρνηση είναι έκθετη στη δέσμευση της, οφείλει άμεσα να ενισχύσει το Πανεπιστήμιο με έργα και όχι στα λόγια. Αυτό σημαίνει οικονομική ενίσχυση ώστε να υποστηριχθεί ο ετήσιος προϋπολογισμός για να ανταποκριθεί το Πανεπιστήμιο στις λειτουργικές του ανάγκες και στις ανάγκες των φοιτητών. Η οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη θα βαρύνει αποκλειστικά την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και προσωπικά τον πρωθυπουργό. Η Αιτωλοακαρνανία δεν θα ανεχθεί την κοροϊδία τους.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Άντα

    Εσύ γιατί ψήφισες την κατάργηση του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας;;;;

    Νομίζω δεν πρέπει καν να μιλάς!!!!!!!

  2. Πανέ-6

    Ο κύριος Καραγκούνης να μας πει τι είχε κάνει ως μέλος της νέας δημοκρατίας όταν ψηφίστηκε απο την κυβέρνησή του το σχέδιο “αθηνά” που κατήργησε το αυτόνομο πανεπιστήμιο δυτικής ελλάδας. Και μετά να πει για την κυβέρνηση του συριζα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.