Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020

Καραγκούνης: προτεραιότητα για τη Νέα Δημοκρατία οι αγρότες

καραγκούνηςΔήλωση του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ  Κωνσταντίνου Καραγκούνη σχετικά με την ψηφοφορία του 3ου μνημονίου:
Σήμερα η Βουλή ψήφισε το 3ο και επαχθέστερο μνημόνιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Ένα μνημόνιο αποτέλεσμα των εγκληματικών λαθών,των παλινωδιών και της ανεπάρκειας του κ. Τσίπρα και του κ. Καμμένου. Ένα μνημόνιο που η χώρα δεν είχε ανάγκη και που συνοδεύεται με πολύ επώδυνα μέτρα που η Νέα Δημοκρατία είχε αποτρέψει και απορρίψει όλο το προηγούμενο διάστημα της δικής της διακυβέρνησης.
Η Νέα Δημοκρατία δεν ψήφισε το μνημόνιο και τα μέτρα του κ.Τσίπρα αλλά την διασφάλιση της σταθερότητας και της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας. Χρέος μας από εδώ και πέρα είναι να θεραπεύσουμε τις τεράστιες αδικίες που φέρνει αυτό το μνημόνιο και να αντικαταστήσουμε τα επώδυνα μέτρα που πλήττουν το παραγωγικό κομμάτι της χώρας καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις το επόμενο διάστημα. Όπως επισήμανε στην σημερινή του ομιλία ο πρόεδρος κ.Ευάγγελος Μειμαράκης προτεραιότητα για την Νέα Δημοκρατία είναι οι αγρότες και η προστασία της αγροτικής παραγωγής.
Να γνωρίζουν λοιπόν οι Αιτωλοκαρνάνες αγρότες και μάλιστα εν όψει της ψήφισης των νέων προαπαιτουμένων του Οκτωβρίου, ότι η Νέα Δημοκρατία θα προτάξει το ενδιαφέρον της και θα προστατεύσει τον αγροτικό κόσμο όπως και άλλες κοινωνικές ομάδες που συνθέτουν τον παραγωγικό ιστό της χώρας.
Κοινωνικές ομάδες που ο ΣΥΡΙΖΑ κορόιδεψε καταφανώς πριν τις εκλογές, τάζοντας τους λαγούς με πετραχήλια, και έπληξε βάναυσα μετά τις εκλογές.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΣΠΥΡΟΣ-ΑΓΡΙΝΙΟ

    Καραγκούνη αυτά που λες τα σκέφτεσαι πρώτα? δεν ψηφίζεις τα μέτρα, αλλά τα ψηφίζεις! μας περνάς για μ@λ@κες @@δι?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.