Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Καραϊσκάκεια 2014: Το πλήρες πρόγραμμα

Καραϊσκάκεια 2014: Το πλήρες πρόγραμμα

Ο “σύλλογος φίλων της ιστορικής μνήμης της μάχης της Κορομηλιάς και του Θεάτρο“,θα πραγματοποιήσει και φέτος τα Καραισκακεια 2014 με μια σειρά εκδηλώσεων στις 14 και 17 Αυγούστου.

Πιο συγκεκριμένα:_MG_7230
Στις 14 Αυγουστου θα διοργανώσει για δεύτερη χρονιά μουσική βραδιά για την νεολαία αφιερωμένη στην disco dolly  η οποία δημιουργήθηκε τo 1984 χάρις στον εθελοντισμό και τον αυθορμητισμό των νέων  εκείνης της εποχής, η οποίοι το έκαναν απλά για να διασκεδάσουν χωρίς κανένα οικονομικό όφελος
Μ αυτόν τον  εθελοντισμό ξεκίνησε η αναπαράστασης της  μάχης της Κορομηλιάς,και μ αυτόν συνεχίζει τόσα χρόνια, κι αυτό ακριβώς θέλουμε να αναδείξουμε σ ένα μοναδικό party για μικρούς και μεγάλους!
Στις 17 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα στην Κορομηλιά θα γίνει επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση Στεφάνων στην μνήμη όσων συμμετείχαν και έδωσαν το αίμα τους στην ιστορική μάχη τον Γενάρη του 1823.
Το ίδιο βραδύ, στις 8 θα ξεκινήσει η θεατρική  αναπαράσταση της μάχης της Κορομηλιάς στην οποίοι θα πάρουν μέρος πάνω από 100 συμμετέχοντες απ όλα τα χωριά της δημοτικής ενότητας Παρακαμπυλίων.
Στις 10 το βράδυ της ίδιας μέρας θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση με ζωντανή λαικοδημοτική ορχήστρα στον προαύλιο χώρο του γυμνάσιου Αγίου Βλασίου και η οποία θα αποτελείται από τον Σωτήρη Γαλανό στο κλαρίνο,και την Κική Σπυρέλη και Δήμητρα Καψάλη στο τραγούδι.
Στο μπουζούκι ,αλλά και στο τραγούδι ο Γιώργος Βλαχοδήμος, ενώ θα χορέψουν για μας το χορευτικό του συλλόγου “Κατσαντώνης” από την Λεπενού, το οποίο θα πάρει μέρος και στην αναπαράσταση, με επικεφαλής τονΓιάννη Κάτσιο,τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.
Θέλουμε να τονίσουμε ότι για πρώτη φορά τα έξοδα των εκδηλώσεων θα αναλάβει ο σύλλογος “φίλων της ιστορικής μνήμης της μάχης της Κορομηλιάς”με την αμέριστη συμπαράσταση των χορηγών του,αλλά και όσων βοήθησαν και βοηθούν στο να πραγματοποιηθούν αυτές οι εκδηλώσεις και για τους οποίους θα γίνει ειδικό αφιέρωμα στην επόμενη δημοσίευση!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.