Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Καρπενήσι: Τον έπιασαν να “τα παίρνει” και αντί να τον τιμωρήσουν, διόρισαν και τη γυναίκα του!

Ενώ γιατρός διώκεται για φακελάκι, η σύζυγος του τοποθετήθηκε διοικήτρια στο ίδιο Νοσοκομείο που ο άντρας της πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να χρηματίζεται με προσημειωμένα χαρτονομίσματα…

Όλα ξεκίνησαν τον Απρίλο του 2012 όταν ο γιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου ζήτησε “φακελάκι” 150 ευρώ προκειμένου να χειρουργήσει 52χρονο ασθενή και τρόφιμο του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Ευρυτανίας.

Η κοινωνική λειτουργός του Θεραπευτηρίου σε συνεννόηση με την αστυνομία πλήρωσε τον επίορκο γιατρό με προσημειωμένα χαρτονομίσματα…

Σύμφωνα με την εφημερίδα το “Έθνος” η κοινωνική λειτουργός που έστησε την “παγίδα” κατήγγειλε στο Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης πως ο γιατρός όχι μόνο δεν τιμωρήθηκε, καθώς το πειθαρχικό δεν έχει ακόμη συνεδριάσει και εκείνος στο μεταξύ επέστρεψε στη θέση του, αλλά πριν από λίγες ημέρες η σύζυγός του διορίστηκε αναπληρώτρια διοικήτρια στο ίδιο Νοσοκομείο!

Αν και οικογενειακή ευθύνη δεν υπάρχει, ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος ενημερώθηκε για το περιστατικό και ζήτησε την άμεση ανάκληση του διορισμού.

Την ίδια ώρα, έρευνα κάνει και ο Γενικός Επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης που εξετάζει και τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή σε βάρος του γιατρού.

newsit.gr
Δείτε το βίντεο από το Mega:

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.