Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Κατάληψη σήμερα στο γραφείο του Διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου

Κατάληψη σήμερα στο γραφείο του Διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου

Σε συμβολική κατάληψη του γραφείου του Διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου Γιάννη Μπίνα, προέβη σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία του Σωματείου Εργαζομένων του ιδρύματος. Συγκεκριμένα, 15 περίπου άτομα προχώρησαν στην εν λόγω κίνηση για σχεδόν ένα τέταρτο επιδίδοντας μάλιστα στον κ. Μπίνα σχετικό ψήφισμα, το οποίο εκδόθηκε νωρίτερα από τη Γενική Συνέλευσή τους. Σε αυτό εξέφραζαν την αντίθεσή τους στην κυβερνητική πολιτική αλλά και τις δημόσιες τοποθετήσεις του αρμοδίου υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου.

Μεταξύ άλλων στο ψήφισμα αναφέρεται το εξής: «Τέλος, η Γ.Σ.  αποφάσισε  και  πραγματοποιήθηκε  συμβολική  κατάληψη  του  Γραφείου  του  Διοικητή  του  Γ.Ν.Α. , ως  εκπρόσωπου  και  εκφραστή  αυτής  της  αναίσχυντης  κυβερνητικής  πολιτικής , αδύναμου  να  αντιδράσει  και  ο  ίδιος,  που  όχι  μόνο  μας  φορολογούν  χωρίς  τέλος, μας  ειρωνεύονται  κιόλας. Όχι  μόνο  μας  χαρακτηρίζουν  τεμπέληδες, μας  ληστεύουν  κιόλας.»

Βέβαια, το παράδοξο στην όλη υπόθεση είναι ότι ο Γ. Μπίνας δεν είναι και ο πλέον… αρμόδιος να τους απαντήσει δεδομένου ότι η αποχώρησή του από τη διοίκηση του νοσοκομείου είναι θέμα χρόνου. Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι θα πρέπει να κάνουν… λίγη υπομονή για τα παράπονά τους ωσότου αναλάβει καθήκοντα ο νέος διοικητής, ο κ. Κραμποκούκης ο οποίος ,σημειωτέον, λέγεται ότι συνδέεται με προσωπική φιλία με τον Α. Λοβέρδο.

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.