Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζουν τον αγώνα οι εργαζόμενοι των δήμων Αγρινίου και Μεσολογγίου

Συνεχίζουν τον αγώνα οι εργαζόμενοι των δήμων Αγρινίου και Μεσολογγίου

Αποφάσεις σε έκτακτες Γενικές Συνέλευσεις

Φωτό από τη συνέλευση των εργαζομένων του Αγρινίου

Στον κινηματογράφο Άνεσις πριν από λίγη ώρα πραγματοποιήθηκε έκτακτη Γενική Συνέλευση του σωματείου των εργαζομένων στο δήμο Αγρινίου, όπου αποφασίστηκε ομόφωνα, παρουσία και των νομικών εκπροσώπων τους, η Συνέλευση να συνεχιστεί τη Δευτέρα το πρωί στις 7 η ώρα έξω από το δημαρχείο Αγρινίου με παράλληλη κατάληψη της εισόδου και όλων των υπηρεσιών του δήμου.Οι εργαζόμενοι θα συγκεντρωθούν στον πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη έξω από την είσοδο του δημαρχείου και αναμένεται εκτός από την κατάληψη να πραγματοποιήσουν και πορεία για να ενημερώσουν τους πολίτες.

Παράλληλα οι εργαζόμενοι στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου  αποφάσισαν χθες την έναρξη κινητοποιήσεων με κατάληψη σήμερα  στους χώρους εργασίας, αποχή το Σαββατοκύριακο και κατάληψη την Δευτέρα 19/11 και συμμετοχή στο Συλλαλητήριο όλων των φορέων του Δήμου .

“Ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση που θα προκαλέσουμε στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας, αλλά το μόνο όπλο που διαθέτουμε είναι οι κινητοποιήσεις. Σας ενημερώνουμε πως το μέτρο της διαθεσιμότητας στον Δήμο μας, περιλαμβάνει δέκα (10) συναδέλφους που απολύονται.Δηλώνουμε πως θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να αποτρέψουμε τις απολύσεις εργαζομένων και να διαφυλάξουμε τον δημόσιο χαρακτήρα της τοπικής αυτοδιοίκησης” αναφέρουν σε ανακοίνωση.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.