Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2020

Κατέθεσε πρόταση για την “κοινωνική σύμπραξη” ο δήμος Αγρινίου

δημαρχείο-ΑγρινίουO δήμος Αγρινίου κατέθεσε χθες στο αρμόδιο Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού του υπουργείο Εργασίας το πρώτο στάδιο της πρότασης του για την υλοποίηση του εγκεκριμένου Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή για τους Άπορους (ΤΕΒΑ/ FEAD)» για την Προγραμματική Περίοδο 2014-2020 από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Η πρόταση είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με άλλους τρεις δήμους του Νομού, τους Θέρμου, Ξηρομέρου και Αμφιλοχίας οι οποίοι συμμετέχουν στην κοινωνική αυτή σύμπραξη. Την πρόταση υπέγραψαν  και σύλλογοι και φορείς , μεταξύ αυτών οι Γηροκομείο, Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών,  Σύλλογος Πολυτέκνων, ΟΚΑΝΑ,. Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, Φιλανθρωπικός Σύλλογος Κυριών,Σύλλογος Αμέα “Η Ελπίδα”,  Διάσταση,  Συσσίτια Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου.
Ουσιαστικά διαμορφώθηκε μια ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη πρόταση που σε γενικές γραμμές αφορά επισιτιστική και βασική υλική συνδρομή στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Ο δήμος Αγρινίου άλλωστε είναι έτοιμος και έχει τις κοινωνικές δομές και τις υπηρεσίες για να υποστηρίξει επαρκώς αυτή τη σύμπραξη.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.