Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Καταβολή οφειλών με δόσεις στο δήμο Αγρινίου

κατάλογοςMε θέμα, μεταξύ άλλων, και τη λήψη απόφασης για διευκόλυνση καταβολής οφειλών από δημοτικά τέλη προς το Δήμο Αγρινίου συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή την περασμένη Παρασκευή.

Καθώς  ο  Δήμος Αγρινίου προτίθεται να διευκολύνει τους καταναλωτές ύδρευσης που έχουν ληξιπρόθεσμες μακροχρόνιες οφειλές και την πληρωμή αυτών με δόσεις  η Οικονομική Επιτροπή, ύστερα από διαλογική συζήτηση,  έκρινε- κατά πλειοψηφία- την ένταξη των οφειλετών δημοτικών τελών στη διευκόλυνση τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων χρεών, ως εξής:

1.Με την ένταξη, η οποία θα γίνεται κατόπιν αιτήσεως των οφειλετών, θα καταβάλλεται το 25% της συνολικής οφειλής.

2.Το υπολειπόμενο ποσό θα καταβάλλεται σε δόσεις μέχρι το τέλος κάθε μήνα, με μέγιστο αριθμό τις δεκαοκτώ (18) και με ποσό δόσης όχι μικρότερο των 150,00 € με τις προσαυξήσεις. Η πρώτη δόση θα καταβάλλεται μέχρι και την τελευταία εργάσιμη ημέρα του επόμενου μήνα της υποβολής της αίτησης για ένταξη στη διευκόλυνση.

3.Η παράλειψη καταβολής μίας μηνιαίας δόσης συνεπάγεται αυτόματα την έξοδο από τη διευκόλυνση και την επιβολή των κυρώσεων που προβλέπονται από τον Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (διακοπή παροχής νερού κλπ).

4.Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων και στο Ταμείο του Δήμου Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.