Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Καταγγέλει την “αποκαθήλωση” του πανό της η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου

Καταγγέλει την “αποκαθήλωση” του πανό της η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου

Καταγγέλλει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου την ενέργεια κάποιων να κατεβάσουν το πανό της με το οποίο στην πλατεία Ειρήνης προπαγάνδιζε την αυριανή συγκέντρωση που οργανώνει με σκοπό να τιμήσει τη μνήμη του δολοφονημένου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και να εκφράσει αλληλεγγύη στον απεργό πείνας Ν. Ρωμανό.Η ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου:

2014-12-04 20.08.52

Στα πλαίσια του καλέσματος για την αυριανή συγκέντρωση – πορεία πραγματοποιούμε και συνεχίζουμε να πραγματοποιούμε διάφορες δράσεις προπαγάνδισης. Μία από αυτές ήταν να αναρτηθεί πανό – κάλεσμα στην πλατεία Ειρήνης από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου στις 4-12-2014, το οποίο σήμερα 5-12-2014 δεν υπάρχει…
Μέχρι τώρα είχαμε δείξει ήθος και δεν είχαμε ενοχλήσει ποτέ για το γεγονός ότι κατεβάζουν συστηματικά τα μέσα προπαγάνδισης της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.
Για το λόγο αυτό καταγγέλλουμε μια ενέργεια σαν και αυτή διότι θεωρούμε αδιανόητο να κατεβαίνει ένα πανό που στην ουσία αποτελεί ένα κάλεσμα. Γενικά, τέτοιου είδους ενέργειες σηματοδοτούν πολιτική ανηθικότητα, κατάλυση και φίμωση της ελευθερίας της σκέψης και συμμετοχής στους κοινούς αγώνες της γενιάς μας.
Η αυριανή μέρα πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, τιμώντας τη μνήμη του δολοφονημένου Αλέξη Γρηγορόπουλου και είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα του απεργού πείνας Ν. Ρωμανού που διεκδικεί το αυτονόητο, το δικαίωμα στη μόρφωση.
Καλούς και δυναμικούς αγώνες στους δρόμους και στο κίνημα!

Το Γραφείο Τύπου
Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

  1. Αγρινιώτης

    Αυτοί είναι οι σοβαροί άνθρωποι της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Πανώ και διαδήλωση για Γρηγορόπουλο και Ρωμανό! Μη χειρότερα!

  2. Άιά! Ουώ!

    Ε βέβαια τα δικά σας τα πανιά είναι ιερά…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.