Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Καταγγέλλει ο ΠΣΑΤ την φραστική επίθεση Τσουκαλά στην (αγρινιώτισσα) Αναστασoπούλου (video)

Καταγγέλλει ο ΠΣΑΤ την φραστική επίθεση Τσουκαλά στην (αγρινιώτισσα) Αναστασoπούλου (video)

κατάλογοςΣε καταγγελία της λεκτικής επίθεσης που δέχθηκε η ρεπόρτερ Κατερίνα Αναστασοπούλου απ’ τον Τάκη Τσουκαλά προχώρησε ο ΠΣΑΤ, ζητώντας απ’ την ΚΑΕ Ολυμπιακός να εξαλείψει παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον.
Η ανακοίνωση του ΠΣΑΤ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ καταγγέλλει την άσκηση λεκτικής οπαδικής βίας εναντίον της συναδέλφου της ΝΕΡΙΤ Κατερίνας Αναστασοπούλου, κατά την διάρκεια του αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ – ΦΕΝΕΡ ΜΠΑΧΤΣΕ για την Ευρωλίγκα του Μπάσκετ στο ΣΕΦ (13/3/15).

Ταυτόχρονα, ζητά από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να αντιμετωπίσει το γεγονός με τη σοβαρότητα που απαιτείται και να αναλάβει δράση ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον ανάλογα περιστατικά που «τροφοδοτούν» τη βία στον Αθλητισμό.

Σε κάθε περίπτωση, το Δ.Σ του ΠΣΑΤ, είναι υποχρεωμένο να τονίσει κατηγορηματικά ότι θα προασπίσει με αποφασιστικότητα και στο ακέραιο τους Αθλητικούς Συντάκτες που, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, γίνονται θύματα οπαδικής βίας κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

Στην κατεύθυνση αυτή ζητούμε και την ανάλογη ευαισθητοποίηση από πλευράς των Αθλητικών Σωματείων αλλά και των επιφορτισμένων με την αντιμετώπιση της βίας φορέων της Πολιτείας».

Δείτε το video από την λεκτική επίθεση Τσουκαλά

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.