Σάββατο, 28 Νοεμβρίου, 2020

Καταγγέλουν Κυριακόπουλο οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Μεσολογγίου

Καταγγέλουν Κυριακόπουλο οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Μεσολογγίου

nosokMESOLOGO Σύλλογος εργαζόμενων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου καταγγέλλουν τον διοικητή Γ.Κυριακόπουλο υποστηρίοζντας πως δίνει εντολή κίνησης των υπηρεσιακών οχημάτων κατά παράβαση των υφιστάμενων διατάξεων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Καταγγέλλουμε τον Διοικητή του Νοσοκομείου κο Κυριακόπουλο γιατί κατά την διάρκεια της περιόδου «διαθεσιμότητας» των οδηγών του Νοσοκομείου μας ,προκειμένου να καλύψει τα προβλήματα που δημιούργησε η απόφαση του πολιτικού του προϊστάμενου, δίνει εντολή κίνησης των υπηρεσιακών οχημάτων κατά παράβαση των υφιστάμενων διατάξεων.
Συγκεκριμένα αφήνει να κινούν τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα όχι μόνο υπάλληλοι που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις( όχι οδηγοί αλλά άλλης ειδικότητας χωρίς ανάλογο δίπλωμα οδήγησης) αλλά καλεί και αναθέτει την κίνηση του υπηρεσιακού σε υπάλληλο που είναι σε διαθεσιμότητα κάτι που είναι πειθαρχικό και ποινικό αδίκημα ειδικά σε περίπτωση ατυχούς συμβάντος. Μάλιστα όλα αυτά χωρίς κανένα έγγραφο ( μόνο προφορική εντολή ) κατά την προσφιλή του τακτική.
Επειδή η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων αλλά κυρίως των κατοίκων της περιοχής είναι πολύ πιο σημαντική από τα διαπιστευτήρια του κάθε διοικητή στον πολιτικό του προϊστάμενο ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ αυτές τις πρακτικές και ζητάμε να σταματήσουν άμεσα .
Σε αντίθετη περίπτωση θα κάνουμε κάθε ενέργεια ώστε να προφυλάξουμε τόσο τους εργαζομένους όσο κυρίως τους πολίτες της περιοχής μας.

ΤΟ Δ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.