Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Καταγγελία από το Θέρμο για το σχολικό αγώνα με το ΕΠΑΛ Ορεστιάδας

Καταγγελία από το Θέρμο για το σχολικό αγώνα με το ΕΠΑΛ Ορεστιάδας
Οι μαθητές τίμησαν και έδωσαν χαρά στο Θέρμο. Φαίνεται όμως πως έχουν και σοβαρούς λόγους να διαμαρτύρονται για τον αγώνα με το 1Ο ΕΠΑΛ  Ορεστιάδας.

Δημοσιεύουμε την καταγγελία των Γονέων του Λυκείου Θέρμου . Κάνουν λόγο για παράνομη διεξαγωγή του αγώνα 1ου ΕΠΑΛ Ορεστιάδας – Γενικού Λυκείου  Θέρμου (2-0) που τερμάτισε την σπουδαία πορεία των μαθητών του Θέρμου.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Εμείς οι γονείς των μαθητών του Λυκείου Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας καταγγέλλουμε τον διαιτητή Έβρου β΄ Εθνικής Κυριαζίδη Γεώργιο και την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Νομού  Έβρου γιατί παράνομα διεξήγαγαν τον μεταξύ των σχολείων 1ο ΕΠΑΛ Ορεστιάδας – Γενικού Λυκείου  Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας στις 22-3-2013 στο εθνικό στάδιο Αλεξανδρούπολης.
Συγκεκριμένα, οι Μαθητικές – Αθλητικές ταυτότητες των μαθητών του ΕΠΑΛ Ορεστιάδας δεν έχουν ημερομηνία ιατρικής βεβαίωσης, το οποίο δεν επιτρέπει συμμετοχή σε αγώνα. Όταν ο συνοδός του Λυκείου Θέρμου επισήμανε το γεγονός και είπε ότι ο αγώνας δεν μπορεί να ξεκινήσει το μέλος της οργανωτικής επιτροπής σχολικών αγώνων νομού Έβρου κύριος Δημητριάδης Ιωακείμ και ο διαιτητής  είπαν ότι το παιχνίδι θα ξεκινήσει και αν ο συνοδός θεωρεί ότι υπάρχει πρόβλημα να καταθέσει ένσταση στο τέλος του παιχνιδιού. Όταν ο συνοδός στο τέλος του αγώνα θέλησε να καταθέσει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή των ποδοσφαιριστών, ο διαιτητής και το μέλος των αγώνων δεν τον αφήνουν λέγοντας ότι ένσταση για αντικανονική συμμέτοχη μπορεί καταθέσει μόνο για το άρθρο 23, παρ. 1ε κ’ 56 του ΚΑΠ που δεν προβλέπει την ημερομηνία ιατρικής θεώρησης.
Αποτέλεσμα η χειρόγραφη ένσταση που κατατέθηκε, απορρίφθηκε για τυπικούς λόγους από την οικεία επιτροπή, γιατί έπρεπε να γραφεί στο Φύλλο Αγώνος και σύμφωνα με τον κανονισμό η έφεση αν γίνει, και αυτή απορρίπτεται για τυπικούς λόγους. Πιστεύουμε ο Υπουργός Παιδείας να λάβει γνώση του θέματος.
Ενημερώνουμε ότι θα κινηθούμε νομικά κατά παντός υπευθύνων καθότι στην επόμενη φάση οι μαθητές – ποδοσφαιριστές κερδίζουν μόρια για εισαγωγή σε ανώτερες και ανώτατες σχολές.
Οι γονείς των μαθητών
Λυκείου Θέρμου

-Συνημμένα καταθέτουμε φωτοτυπίες Μαθητικών – Αθλητικών ταυτοτήτων των αθλητών του 1ου ΕΠΑΛ Ορεστιάδας όπου υπάρχει μόνο ημερομηνία Διευθυντή του σχολείου ενώ σε δύο ταυτότητες οι ημερομηνίες είναι 9-10-2013, δηλ. επτά μήνες αργότερα από σήμερα.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.