Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Καταγγελίες Μπαρμπαρούση για “εκλογές βίας και τρομοκρατίας” στο δήμο Μεσολογγίου

Καταγγελίες Μπαρμπαρούση για “εκλογές βίας και τρομοκρατίας” στο δήμο Μεσολογγίου

ΚJKαταγγελίες για εκλογές «βίας και τρομοκρατίας» στο δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου από τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής  Κ. Μπαρμπαρούση. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Αυξάνονται τα περιστατικά απειλών, πιέσεων, βίας και τρομοκρατίας που ξεκίνησαν εναντίων ψηφοφόρων αλλά και υποψηφίων των συνδυασμών της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ για τον δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου.
Πλησιάζουμε την 25 Μαΐου ημερομηνία διεξαγωγής των επαναληπτικών εκλογών για την τοπική αυτοδιοίκηση και την κρίσιμη μάχη των ευρωεκλογών που θα κρίνει το πολιτικό μέλλον της Πατρίδας μας και η κατάσταση μοιάζει με αυτή με την ανάδειξη φυλάρχων σε τριτοκοσμικές χώρες.
Δεν θα αναφερθούμε στα καραβάνια με μεταφερόμενες ορδές μελαμψών «συνδημοτών εξ Ασπροπύργου» που έρχονται να ασκήσουν το “εκλογικό τους δικαίωμα” προφανώς με κάποιες “διευκολύνσεις”, ούτε για την ελεύθερη κυκλοφορία κουμπουροφόρων του δημοκρατικού τόξου.
Θα αναφέρουμε σε περιστατικά που ξεπερνούν κάθε όριο:
• Αδερφός υποψηφίου της “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΠΟΛΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ” ο οποίος πάσχει από πολύ σοβαρή χρόνια ασθένεια, δέχθηκε προβοκατόρικη επίθεση νύχτα έξω από το σπίτι του και λόγω των σοβαρών πολλαπλών τραυμάτων να διακομιστεί στην Πάτρα και στο Γενικό κρατικό Νίκαιας. Ο δράστης παρόλο που αναγνωρίστηκε από το θύμα, δεν συνελήφθη…
• Υποψήφιος με την “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΠΟΛΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ” που εργάζονταν σε ιχθυοτροφείο της περιοχής (ιβάρη) απολύθηκε την Πέμπτη 15 Μαΐου (3 ημέρες πριν τις εκλογές της 18ης ) με την αιτιολογία ότι συμμετέχει στον συνδυασμό και αν ήθελε να παραμείνει να δηλώσει δημόσια ότι δεν στηρίζει πλέον τον συνδυασμό …
• Υποστηρικτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ απειλήθηκε να του διακόψουν την άρδευση των χωραφιών του γιατί χρωστάει το υπέρογκο ποσό των 100€ στον αρμόδιο οργανισμό (ΤΟΕΒ) την στιγμή που υπάρχουν μεγαλοφειλέτες που συνεχίζουν την άρδευση κανονικά αλλά αυτοί δεν είναι ψηφοφόροι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Λοιπόν, ας καταλάβουν άπαντες ότι: Ο ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ.

Μπαρμπαρούσης Κωνσταντίνος
Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.