Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020

Καταδικάζει το επεισόδιο στα παζάρια ο δήμος Ναυπακτίας- Ικανοποίηση για τη διοργάνωση

590_320560a5ae50ab0d3329d2e04f3c40bc

Την ικανοποίησή του εκφράζει με ανακοίνωσή του ο δήμος Ναυπακτίας, για τη διοργάνωση των παζαριών στη Ναύπακτο.  Παράλληλα, καταδικάζει το περιστατικό που σημειώθηκε κατά τους ελέγχους της Επιθεώρησης Εργασίας και του Λιμενικού.

 

Και η δεύτερη αναβαθμισμένη διοργάνωση των παζαριών τελείωσε με επιτυχία.

Ο θεσμός της εμποροπανήγυρης, στη νέα, βελτιωμένη του μορφή, λειτούργησε άψογα, δημιούργησε ρεύμα επισκεπτών στην πόλη μας, «γιάτρεψε πληγές» σε ένα μεγάλο κομμάτι των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη Ναύπακτο.

Με σημαία τη διαφάνεια, τη νομιμότητα και την ασφάλεια των επισκεπτών, ο Δήμος Ναυπακτίας έκανε ό,τι μπορούσε.

Σίγουρα μπορούν να γίνουν περισσότερα στο μέλλον και οι σχεδιασμοί για την παραπέρα αναβάθμιση των παζαριών δεν λείπουν. Οφείλουμε να προχωρήσουμε στο μέλλον μεγιστοποιώντας τα οφέλη για την πόλη μας.

Κατά τη διάρκεια των παζαριών είχαμε όμως και ένα περιστατικό όπου εμποδίστηκε ο έλεγχος από την Επιθεώρηση Εργασίας και το Λιμενικό.

Ο Δήμος Ναυπακτίας όπως τονίστηκε από την πρώτη στιγμή από τον αρμόδιο εκπρόσωπό του, καταδίκασε το περιστατικό γιατί πιστεύει ότι όλοι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί, οι οποίοι καλούνται να εφαρμόσουν το Νόμο, πρέπει να διευκολύνονται και να μην παρεμποδίζονται στο ελάχιστο κατά τη διάρκεια του ελέγχου τους.

Ο Δήμος Ναυπακτίας δεν υποχωρεί ούτε βήμα από το καθεστώς νομιμότητας, διαφάνειας και υγιούς ανταγωνισμού που είναι η επιλογή του για τον θεσμό των παζαριών.

Όποιοι ελάχιστοι θέλουν την επιστροφή στο παρελθόν θα μας βρουν απέναντί τους.

Σε κάθε περίπτωση είμαστε ευχαριστημένοι από το σύνολο της φετινής διοργάνωσης και αποφασισμένοι να εξαφανίσουμε στο μέλλον όποια μικροπροβλήματα υπήρξαν.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.