Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2020

Aνατροπή: Καταζητούμενος συγγενής δραπέτη ο ένας νεκρός;

9Aνατροπή για την ταυτότητα του ενός νεκρού της χθεσινής συμπλοκής στην Κόνισκα καθώς πληροφορίες κάνουν λόγο για άλλον επικίνδυνο δραπέτη-θείο του Λίκα-  που οργάνωσε την απόδραση τον Μάρτιο!

albanΣύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδονται από ειδησεογραφικά μέσα είναι πιθανόν ο ένας από τους δύο νεκρούς να ήταν θείος του άλλου νεκρού που όντως είναι μέλος της συμμορίας. Σίγουρο είναι ότι στην ανταλλαγή πυρών σκοτώθηκε ο καταζητούμενος Λίκα Έντισον (φωτό). Ο δεύτερος νεκρός φέρεται να είναι ένας Αλβανός θείος του, που επίσης είχε αποδράσει από τις φυλακές Τρικάλων το 2006 και ήταν αυτός που οργάνωσε την απόδραση του περασμένου Μαρτίου. Θεωρείται και αυτός  επικίνδυνος κακοποιός που  ακολούθησε και βοήθησε τους 8 δραπέτες και παρέμεινε με τον ανιψιό του, μέχρι το χθεσινό βράδυ.  Αν επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες, αλλάζουν πολλά δεδομένα και  επαληθεύεται η υποψία ότι έχουν βοήθεια πιθανόν και στην πορεία τους. Επίσης ετσι προκύπτει πως οι ελεύθεροι δραπέτες είναι τέσσερις, ανάμεσά τους και ο επικεφαλής Μάριο Κόλα.

Η αποκάλυψη της ταυτότητας των νεκρών ουσιαστικά έχει προκαλέσει αλλαγή δεδομένων  ενώ τα πτώματα πριν μια ώρα πάρθηκαν από το σημείο της συμπλοκής και μεταφέρονται για τη νεκροψία στην Πάτρα. Η περιοχή της συμπλοκής παραμένει αποκλεισμένη όπως και η πρόσβαση προς την Κόνισκα  ενόσω το θρίλερ συνεχίζεται για τον εντοπισμό των τεσσάρων ακόμη δραπετών με τις έρευνες να στρέφονται και προς Ευρυτανία.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.